ARSEM 2024 Kış Dönemi eğitimleri başladı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

ARSEM 2024 Kış Dönemi eğitimleri başladı

ARSEM 2024 Kış Dönemi eğitimleri başladı
Yayınlama: 8 Şubat 2024 Perşembe - 2.628
A+
A-

Anadolu Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Sakarya Üniversitesinin (SAÜ) iş birliği ile gerçekleştirilen Araştırma Seminerleri (ARSEM) 2024 Kış Açılış Paneli Eğitimleri başladı. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğretim üyesi Prof. Dr. Zekeriya Yıldırım tarafından verilen açılış paneli, İİBF BİST Laboratuvarı’nda gerçekleştirildi. Eğitimlere Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve yüksek lisans/doktora öğrencileri katılım gösterdi. 

“Refinitiv Data Stream&EIKON Veri Tabanı Tanıtımı Global,Bölgesel ve Ülke Bazlı Veriler” hakkında eğitim veren Prof. Dr. Zekeriya Yıldırım, yaklaşık on yıldır kullandığı “Refinitiv Data Stream&EIKON Veri Tabanı” hakkında bilgileri dinleyicilerle paylaştı. Farklı ülkeleri kullanarak veri tabanlarının nasıl çalıştığını uygulamalı bir şekilde tanıtan Prof. Dr. Yıldırım, katılımcıların sorularını cevaplayarak paneli sonlandırdı.

ARSEM 2024 Kış Dönemi, 9 Şubat tarihine kadar Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde katılımcılarla buluşmaya devam edecek.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024