Kazım Aksoy’a yeni görev - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Kazım Aksoy’a yeni görev

Kazım Aksoy’a yeni görev
Yayınlama: 21 Mayıs 2024 Salı - 14.103
A+
A-

ESKİŞEHİR ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ İL BAŞKANI, ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI GENEL BAŞKAN DANIŞMANI OLARAK ATANDI

2019-2024 yılları arasında yaklaşık 5 yıl  Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nı yürüten Mali Müşavir Kazım Aksoy, Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nde Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirildi. Görevi süresince yapmış olduğu projeler ile şehrin ilgisini Ülkü Ocakları’na, halkın sempatisini de Ülkücüler üzerine çekmeyi başaran başkan yeni görevi için Ankara’nın yolunu tuttu.

Görev yaptığı 2019-2024 yılları arasında toplamda dört eğitim akademisi düzenleyen Eskişehir Ülkü Ocakları, bu eğitim yılları süresince onlarca seminer ve konferans yaparak Türk Dünyası’nın önemli akademisyen ve hocalarını Eskişehir’de ağırlamıştır. Eskişehir’de eğitim veren Borsa İstanbul Fen Lisesi ve Eti Sosyal Bilimler Lisesi’ne Galip Erdem’in ve Şehit Gün Sazak’ın adını verdikleri Z-Kütüphaneler kazandırılmıştır. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen, liseler arası, ödüllü bilgi yarışmasında gençlerin Türk kültür ve tarihi üzerine bilgileri tazelenerek, bu konulara duyulan ilgi arttırılmıştır. Ülkü Ocakları tarihinde bir ilk olan ve adını Devlet Bahçeli Beyefendi’nin verdiği Kutadgu Bilig Kitap Kahve açılmıştır. Burada her yaş gurubundan gençlere konforlu ve güvenilir bir ders çalışma ve sosyalleşme ortamı oluşturulmuştur. Başkanlığı süresince kültür sanata verdiği değere şehirde gerçekleşen kitap fuarlarında Eskişehir Ülkü Ocakları olarak açtıkları stantlarla bir kez daha vurgu yapmıştır.

Kazım Aksoy 02.05.2024 tarihi itibari ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Danışmanı görevini yürütmektedir.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024