Genç MÜSİAD Eskişehir Türkiye Geneli en başarılı 1. Şube oldu - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

Genç MÜSİAD Eskişehir Türkiye Geneli en başarılı 1. Şube oldu

Genç MÜSİAD Eskişehir Türkiye Geneli en başarılı 1. Şube oldu
Yayınlama: 14 Haziran 2024 Cuma - 4.489
A+
A-

Genç MÜSİAD’ ın Türkiye Geneli Şubelerin de katılımıyla organize ettiği  52.Genel İdare Kurulu (GİK) Gaziantep Şubesi’ nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Aralık 2023 - Mayıs 2024 “Şube Değerlendirme Kriterleri” neticesinde Genç MÜSİAD Eskişehir Şubesi Türkiye geneli en başarılı 1. Şube oldu.

Genç MÜSİAD’ ın Türkiye Geneli Şubelerin de katılımıyla organize ettiği  52.Genel İdare Kurulu (GİK) Gaziantep Şubesi’ nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Aralık 2023 - Mayıs 2024 “Şube Değerlendirme Kriterleri” neticesinde Genç MÜSİAD Eskişehir Şubesi Türkiye geneli en başarılı 1. Şube oldu.

Genç MÜSİAD Eskişehir Şubesi, Genel Merkez tarafından düzenlenen Genel İdare Kurulunda şube değerlendirme kriterleri kapsamında, Aralık 2023 ile Mayıs 2024 tarihleri arasındaki süreçte yapılan değerlendirme sonucunda en başarılı 1. şube olarak büyük bir başarı elde etti.

Değerlendirme kriterleri çerçevesinde açıklamalar yapan Genç MÜSİAD Eskişehir Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Kaya; " Başarı tesadüf değildir. Görevi devralırken sistemli çalışmaya özen gösteren, komisyonların etkinliğini arttıracak bir ekip kurduk. Geçtiğimiz altı ayda komisyonlarımızın çalışmaları neticesinde ortaya çıkan projeler ile ilgili 12 kurumsal ziyaret ve işbirliği toplantısı, 24 yeni üye kazanımı, 22 üye işyeri ziyareti, etkileşimlerimizi ve ticaretimizi arttırmak üzere 3 Genç MÜSİAD şube ziyareti, 6 tecrübe paylaşımı ve eğitim programı, 1 üniversite zirvesi , 3 üniversite kulüp partnerliği ile söyleyişi ve eğitim programı, 3 sosyal kültürel etkinlik, ihracatı geliştirmeye yönelik uluslararası öğrenci programı, 2 iş geliştirme programlarına ve B2B görüşmelerine katılım, 3 MÜSİAD ana kademeye geçiş, üniversitelere ve liselilere yönelik teknik geziler, girişimcilik ve inovasyon üzerine özgün programlar, Genel İdare Kurulu ve bölgesel toplantılara katılım, birim,komisyon ve yönetim kurulu toplantıları gibi bir çok çalışma gerçekleştirdik ve düzenli raporlama ile değerlendirme kriterlerine göre Genel Merkez kanaati doğrultusunda birinci şube olmayı başardık. Teşkilatlanma Komisyonu adına başta şube başkanımız Burak Atıcı olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik eder, üstün gayretleri için teşekkür ederim." dedi.

2023 Yılı Şubat ayı itibari ile  Genç MÜSİAD Eskişehir Başkanı olan Burak Atıcı ve beraberinde Yönetim Kurulu ile göreve geldiği ilk günden bu yana azimli ve gayretleri çalışmalarıyla kentin gündeminde adından sıkça bahsettirirken, proje ve çalışmalarıyla takdir topladı. 

Genç MÜSİAD olarak Türkiye birincisi olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Genç MÜSİAD Eskişehir Başkanı Burak Atıcı şunları kaydetti: "2002 yılında kurulan Genç MÜSİAD bugün Türkiye’de 56, yurt dışında 32 temsilcisiyle ülke ekonomisine, sosyo-kültürel yapısına faydalı olabilme gayretiyle ülke gençleri için faaliyet göstermektedir. Genç, inançlı, erdemli, liyakatli, kararlı ve heyecanlı bir grup genç tarafından başlatılan yurt içi ve yurt dışında çalışmalarına hızla devam eden Genç MÜSİAD, bugün dünya çapında 4500 üyesiyle faaliyetlerini sürdürmektedir. Eskişehir şubesi olarak bizlerde bu organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimizde kalbi ahlaki ve insani değerlerle, aklı yenilikçi fikirlerle, ruhu geleceğe liderlik etme tutkusuyla dolu genç iş insanlarını bir araya getirmek amacıyla 2023 şubat ayında görevi devraldığımız günden bugüne üyelerimiz başta olmak üzere Eskişehir e katkı sunmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gayretimizin bir tezahürü olarak ,Genel Merkezimizin değerlendirmeleri sonucu MÜSİAD Gaziantep Şubesinde gerçekleştirilen 52. Gik programından en başarılı şube olarak dönüyoruz. Bu başarıda emeği geçen yönetim kurulumuzu ve üyelerimizi tebrik ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz nitelikli projelerde desteklerini eksik etmeyen başta Genç MÜSİAD Genel Başkanımız Cahit Ertemel ve şubemizden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Muhammed Huzeyfe Güllüoğlu olmak üzere bütün Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerine, MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir başkanıma ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim" dedi

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir yaptığı açıklamada;  “Gaziantep’te gerçekleştirilen Genç MÜSİAD 52.Genel İdare Kurulu’nda Aralık 2023-Mayıs 2024 “Şube Değerlendirme Kriterleri” neticesinde Eskişehir Genç MÜSİAD en başarılı 1. Şube olmuştur. Bu başarısından  dolayı Genç MÜSİAD Şube Başkanımız Burak Atıcı ve bu başarıda emeği geçen Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Genç MÜSİAD Eskişehir’ in çok daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Genç MÜSİAD Eskişehir ticaret ahlakına bağlı, çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip gençler yetiştirmeye devam edecektir.” dedi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024