Eskişehir’de hazine arazileri dağıtım projesi bilgilendirme toplantıları düzenlendi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

Eskişehir’de hazine arazileri dağıtım projesi bilgilendirme toplantıları düzenlendi

Eskişehir’de hazine arazileri dağıtım projesi bilgilendirme toplantıları düzenlendi
Yayınlama: 4 Haziran 2024 Salı - 9.800
A+
A-

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma programında Hazine Arazileri Dağıtım Projesi değerlendirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğünden Çalışma Grup Sorumlusu Selahattin Günci ve Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğünde görevli Hazine Arazileri Dağıtım Projesini yürüten mühendislerce üç günlük çalışma programı düzenlendi.

Programın ilk gününde; İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Tarım Reformu Genel Müdürlüğünden Çalışma Grup sorumlusu Selahattin Günci ile Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğünde görevli hazine arazileri dağıtım projesini yürüten mühendisler bir araya geldi. Söz konusu toplantıda Günyüzü ilçesi, Kayakent mahallesinde uygulanacak olan toprak dağıtım projesinin uygulama aşamaları detaylı olarak değerlendirildi.  

Programın ikinci gününde;  Günyüzü İlçesi, Kayakent Mahallesinde çiftçilerimize dağıtım projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.   Çalışma Grup Sorumlusu Selahattin Günci öncülüğünde projede görevli mühendislerle gerçekleştirilen toplantıda dağıtım projesi ayrıntılarıyla ele alınarak, çiftçilerimizin soruları cevaplandırıldı.  

Programın son gününde ise; ilimizde daha önce uygulanan dağıtım projelerinin takibi ve hak sahiplerinin bilgilendirilmesi amacıyla, Mahmudiye İlçesi, Kaymazyayla Mahallesinde dağıtımdan faydalanan çiftçilerimiz ile toplantı gerçekleştirildi. Hak sahibi çiftçilerimize,  dağıtımdan aldıkları toprakları mutlak surette işlemeleri, boş bırakmamaları hususunda hatırlatma yapıldı. Miras konusunda da takip edilecek önemli hususlar anlatıldı.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024