OEDAŞ, Kocakır Mevkii’nde çevre temizliği yaptı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekoloji

OEDAŞ, Kocakır Mevkii’nde çevre temizliği yaptı

OEDAŞ, Kocakır Mevkii’nde çevre temizliği yaptı
Yayınlama: 14 Haziran 2024 Cuma - 4.121
A+
A-

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, Türkiye Çevre Haftası kapsamında Kocakır Mevkii’nde çevre temizliği yaptı. 25 gönüllü çalışanla birlikte etkinliğe katılan OEDAŞ Eskişehir İl Müdürü İbrahim Tozan, “İklim krizinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için sürdürülebilir yatırımlar gerçekleştirirken aynı zamanda daha yaşanabilir, temiz bir dünya hedefiyle gönüllü çalışmalar yürütüyoruz.” dedi.

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), bu yıl ‘Hepimizin Bir Dünyası Var’ temasıyla kutlanan Türkiye Çevre Haftası kapsamında faaliyet gösterdiği beş ilde çevre temizliği yaptı. OEDAŞ Eskişehir İl Müdürü İbrahim Tozan ve 25 gönüllü çalışandan oluşan ekip, Kocakır Mevkii’ndeki çöpleri topladı.

İbrahim Tozan: “Çevreye hiç çöp atılmayan bir Eskişehir’de yaşamayı umuyoruz”

Etkinlik hakkında bilgi veren OEDAŞ Eskişehir İl Müdürü İbrahim Tozan, “Çevreye karşı sorumlu bir elektrik dağıtım şirketi olarak, iklim krizinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için sürdürülebilir yatırımlar gerçekleştirirken aynı zamanda daha yaşanabilir, temiz bir dünya hedefiyle gönüllü çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda her yıl yüzlerce fidan dikiyor, orman, göl kenarı gibi alanlarda çevre temizliği yapıyoruz. Türkiye Çevre Haftası’nda da Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün bizi yönlendirdiği alanda çevre temizliği yaptık ve 20 poşet çöp topladık. Biz çevremizi temizlemekten asla çekinmeyiz, arkadaşlarımızın hepsi bu işi gönüllü olarak yapıyor ama umudumuz bu çöplerin hiç atılmadığı, tertemiz bir Eskişehir’de yaşamak.” dedi.

Tozan ayrıca, özellikle yaz aylarında daha sık ziyaret edilen mesire alanlarının temiz tutulmasının hem çevre temizliği için hem de yangın riskine karşı büyük önem arz ettiğine dikkat çekti.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024