ESOGÜ TÖMER 2024 Mezunlarını Verdi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

ESOGÜ TÖMER 2024 Mezunlarını Verdi

ESOGÜ TÖMER 2024 Mezunlarını Verdi
Yayınlama: 6 Haziran 2024 Perşembe - 6.187
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER)’ndeki Türkçe öğrenimlerini tamamlayan uluslararası öğrenciler, merkezin düzenlediği mezuniyet töreninde bir araya geldi. ESOGÜ Otel’de gerçekleşen etkinliğe ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emine Gümüşsoy ve Prof. Dr. Hakan Demiral ile Rektör Danışmanı Doç. Dr. Y. Murat Bulut da katıldı.

Etkinlikte konuşan ESOGÜ TÖMER Müdürü Doç. Dr. Oktay Berber, "Merhaba ile başladık, zaman içinde kelimelerimiz çoğaldı, cümlelerimiz büyüdü ve bugün artık sizleri mezun ediyoruz" derken, bu güzel tablonun oluşmasındaki emeklerinden dolayı ESOGÜ TÖMER akademik ve idari personeline, desteklerinden dolayı ise başta Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak olmak üzere ESOGÜ yönetimine teşekkürlerini sundu.

Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak ise uluslararası öğrencilerin yolunu sadece aklın, vicdanın ve bilimin ışığının aydınlatmasını temenni ederek, ESOGÜ’deki ön lisans, lisans ve lisansüstü bölüm ve programlarda öğrenim görecek öğrencilere başarılar diledi. Tören uluslararası öğrencilere sertifikalarının verilmesi ve öğrencilerin Türkçe becerilerini sergiledikleri bölüm ile sona erdi.             

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024