“Dönem Sonu İngilizce Proje Sergisi” Turizm Fakültesinde sergilendi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

“Dönem Sonu İngilizce Proje Sergisi” Turizm Fakültesinde sergilendi

“Dönem Sonu İngilizce Proje Sergisi” Turizm Fakültesinde sergilendi
Yayınlama: 20 Mayıs 2024 Pazartesi - 2.372
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ikinci sınıf öğrencileri için düzenlenen “Dönem Sonu İngilizce Proje Sergisi” açılışı Turizm Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleştirildi. Sergi açılışına Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semra Günay, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hilmi Rafet Yüncü başta olmak üzere öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

İkinci sınıf öğrencileri; Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Temel Yabancı Diller Bölümü Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Dr. Emel Akay ve Öğr. Gör. Burcu Yılmaz danışmanlığında dönem boyunca öğrendiklerini projelerine aktardılar ve çalışmalarını sergi katılımcılarına İngilizce konuşarak sundular.

Prof. Dr. Günay: “Yenilikçi projelerinizi bizlere sunduğunuz için hepinizi tebrik ederim”

Serginin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Semra Günay şunları söyledi: “Öncelikle bu yenilikçi projelerinizi bizlere sunduğunuz için hepinizi tebrik ederim. Ayrıca sizlere bu çalışmalarınızı yapmanızda yardımcı olan öğretmenlerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Ders kapsamında oluşturduğunuz bu projeler eminim ki profesyonel hayatınıza da yaptığınız çalışmalara da katkı sağlayacaktır. Hepinizin başarılarının devamını diliyorum.”

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024