Aracınız tatil yoluna hazır mı? - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Otomobil-Motorsiklet

Aracınız tatil yoluna hazır mı?

Aracınız tatil yoluna hazır mı?
Yayınlama: 14 Temmuz 2024 Pazar - 15.448
A+
A-

Yaz tatiline çıkmadan iç ve dış araç temizliği yapmak, keyifli bir yolculuk sağlarken sürüş konforunuzu da artırıyor.

Yıllık izinlerin alınmasıyla uzun tatil yolculukları başlıyor. Uzun yola çıkmadan önce detaylı bir araç temizliği yapmak, seyahatinizi daha keyifli ve konforlu hale getirirken, sürüş güvenliğinizi de artırıyor.

Expert by Fakir’in oto temizlik ve bakım ürünleri uzun yola çıkmadan önce aracınız için profesyonel çözümler sunuyor. Ürün ailesinde tüm ihtiyaçlara yönelik; araç içi temizleyici, torpido temizleyici, lastik temizleyici parlatıcı, jant temizleyici, buğu önleyici, yağmur kaydırıcı, buz çözücü, radyatör antifrizi, cilalı oto şampuanı bulunuyor.

Uzun Yolda Enerjinizi Yükseltin

Yolculuğa çıkmadan önce aracın detaylı iç temizliğini yapmak önemli bir konu. İçi temiz bir araç, hem psikolojiyi hem de sürüş konforuna iyi geliyor. Expert by Fakir Araç İçi Temizleyici kumaş, deri döşemeler, halılar ve plastik akşamlardaki inatçı kir ve lekeleri derinlemesine temizliyor. Güçlü ve etkili içeriğe sahip ürün otomobil içerisinde kullanımın yanı sıra ev, ofis kullanımları için de uygun. Ayrıca araç içi temizleyici, araç içerisinde oluşabilecek kötü kokuları da önlüyor.

Çabuk Kirlenmelere Karşı Tedbirinizi Alın

Tatil dönemlerinde, araç kullanımı epey artıyor. Bu da aracın fazla performans göstermesinin yanında çabuk kirlenmesini de sağlıyor. Araç torpidolarının temizliği de hem görüntü hem de hijyen için önemli. Yüksek performanslı ve özel formüllü Expert by Fakir Torpido Temizleyici, aracın torpidosunu güneşten koruyor, çatlamasını engelliyor. Torpidoya yeni ve parlak görünüm kazandıran ürün, anti statik formülü sayesinde uygulanan yüzeyde tozlanmayı da geciktiriyor.

Şık ve Temiz Bir Araç ile Dikkat Çekin

Aracınızın dış temizliği de iç temizliği kadar önemlidir. Yola çıkmadan önce detaylı bir dış yıkama ile aracınızı tertemiz hale getirmek mümkün. Expert by Fakir Cilalı Oto Şampuanı Saruhan Kimya Ar-Ge ekibi tarafından araçların özel yüzeylerine uygun içerikle geliştirildi. Ürün, derinlemesine temizlik sağlarken, araçların boya ve kaplaması üzerinde herhangi bir iz, leke, çizik oluşturmuyor. Düzenli bakım ve temizlik ile araçların boyası uzun ömürlü hale gelirken, parlaklığı da uzun vadede korunuyor.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024