MHP İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİ “BİRLİK VE BERABERLİK” - Eskişehir Balyoz Haber

Hüseyin GÜVEN

Hüseyin GÜVEN
Hüseyin GÜVEN

MHP İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİ “BİRLİK VE BERABERLİK”

MHP İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİ “BİRLİK VE BERABERLİK”
Yayınlama: 1 Haziran 2012 Cuma - 13.687
A+
A-

Her sevda bir gölge bırakır çekip gittiği yolda. Gölgesiz tek sevda yalnızca ALLAH'ta.. Ne verilen pâye, ne edinilen gâyedir şairlik. Hiçbir mektepte tahsil edilemez. Kezâ, mezuniyet beklemez o! Cenin değildir ana rahminde; nice dokuz aylara dokuz doğurtan hezeyanlara hâmidir. Lâkin...!

***

MHP İl Başkan Adayı Hayri Birdal, “Birlik ve Beraberlik Yemeği” adı altında, 500 ü aşkın üye, delege ve davetlinin yer aldığı bir etkinlik düzenledi. Yemek Pandora düğün salonundaydı.

***

Diğer basın mensubu arkadaşlarım gibi bizlerde davete icabet ettik. MHP İl Başkanlığı seçimleri arifesinde böyle bir organizasyon yapılması ve adının “Birlik ve Beraberlik” yemeği olması pek çok kişiyi cezp etmiş.  

***

Teşkilat içinde uzun süredir bir arada görmediğimiz siyah-beyaz yani zıtların ahengi bir aradaydı. Diğer aday Baki Çetin dahil pek çok kişi ile sohbet imkanı bulduk. Birliktelik için sağlam adımların atılıyor olmasından son derece hoşnutlar.

***   

Hayri Birdal konuşmalarında “ben” kelimesini hiç kullanmıyor. Sürekli “biz” diyor. Partim, teşkilatım, Eskişehir’im ve davam diyor. Paylaşım ve güven doruk noktasında.

***

Diğer adaylar ile ilgili olumsuz tek cümle etmiyor. Aksine kaliteli ve değerli dava arkadaşlarım diyor. Kazansam da, kaybetsem de bir nefer olarak devam edeceğim diyor. Konuştuğumuz üyeler bu söylemlerden son derece memnun.

***

İlçe başkanlarının pek çoğu ile görüştüm. Kendi aralarında defalarca toplantılar yaptıklarını da biliyorum. İl ve ilçe Teşkilatlarının sıkıntı ve sorunları belli. Herkes umutlu ve çözüm bekliyor. Birlik ve beraberlik istiyor. Kırgınlıkların bitmesini diliyor.

***

Ortak kanaat şu. Bu güne kadarki seçimlerde saat 17’den sonrası pek başarılamadı. Sandıklar açıldıktan sonra kırgınlıklar devam etti. Sıkıntılar bitmedi. Sorunlar da çözülemedi. Birliktelik sağlanamadı görüşü hakim. Edindiğim izlenim ise bu seçimde böyle olmayacağı yönünde.

***

Kim seçilirse seçilsin MHP Yerel yönetimlerde söz sahibi olmak istiyorsa çözüm reçetesine birlik ve beraberlik yazmak zorunda. Geçmişte yapılan yanlışlardan ders çıkartılmış olması söylemlerin bu yönde olması atılmış büyük bir adım gibi duruyor.

***

İl Başkanlığı seçimi MHP için büyük bir gövde gösterisi ve şölen havasına dönüşebilir. Seçimden galip çıkan isimler, gruplar değil teşkilat olmalı. Yeter ki istensin.

***

Teşkilatın tabanı birlik için hazır ve istekli. Bu davanın neferleri yerelden genele iktidar olmak istiyorsa bu yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini de biliyor olması gerekir. Ilımlı, toparlayıcı, tecrübeli ve teşkilatın bütününe hakim bir aday etrafında birleşmek MHP’nin Eskişehir’de başarılı olması için atılmış en büyük adım olacaktır.

***

Hayatta her şey olabilirsin; Fakat mühim olan hayatın içinde "İNSAN" olabilmektir. Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir. Ves’selam.





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024