Hak ile Batılı karıştırmayalım 2 - Eskişehir Balyoz Haber

Hüseyin DÜŞ

Hüseyin DÜŞ
Hüseyin DÜŞ

Hak ile Batılı karıştırmayalım 2

Hak ile Batılı karıştırmayalım 2
Yayınlama: 28 Nisan 2011 Perşembe - 13.169
A+
A-

Bir paylaşım sitesinde İlahiyatçı-Yazar bir beyefendi ile yaptığım yazışmayı sizlerle paylaşmak istiyorum aziz dostlar.

Bir Hocaefendiye yönelik yazdıklarımıza karşı İlahiyatçı-Yazar’ımızın bize cevaben yazdıklarından bir kısmını aşağıya aldım. Şöyleki;

“Bütün dini eserleri okuduğum gibi, ………… Hoca Efendinin eserlerini de okudum, okuyorum. Bütün Dünyada yaptığı çalışmaları takdirle seyrediyorum. Maalesef bir katkım olmadan, yalnızca seyrediyorum. Ancak bazı kıskanç hocalar, kötülemek ve iftiradan başka bir sanatı olmayan basit insanlar, devleti ve milleti karıştırmak için bir araya gelmiş dinli-dinsiz, milliyetçi-solcu, çeteci gruplar gibi değil…   Kendileri hiçbir şey yapamayan, yapma şansı da olmayan bu kişiler ancak saldırarak kendilerini tatmin edebiliyorlar. Söyledikleri ile hiçbir şey değişmiyor, yapılan hizmet ve gayretler daha da artıyor. Kendi kendilerine çalıp, oynuyorlar. Netice veren hiçbir işleri yok. Siyasette de, eğitimde de, sosyal hayatta da. Yalnızca kendilerini tatmin edebiliyorlar, ama bu gelecek hayatta elbette hesaplarına yazılacak…      Muzaffer Deligöz / İlahiyatcı-Yazar ”

  İşte bunları yazmıştı İlahiyatçı-Yazarımız!.. Sözün doğrusuna ne denir? Ama tesbit noktası yanlış. Kendisi hiçbir şey yapamayan diyor.

Evet ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ biz ve bizim gibi düşünen Müslümanlar Allah'ın Kuran'ında;

1- "Yahudi ve hiristiyanları dost edinmeyin" dediklerini dost edinmiyoruz.

2- "Onlara sevgi beslemeyin" diyor sevgi beslemiyoruz.

3- "Allah'a ve Ahiret gününe inanmayanlar akrabalarınız bile olsa onlara yanaşmayın " diyor bizler yanaşmıyoruz.

4- "Allah ve melekleride O'na salat ederler" dediği Hz.Muhammed'e Salat ediyoruz. Ve o aziz Peygamberimize Küfr eden PAPA'ları PAPAZ'ları değil Mazlum Müslümanları seviyoruz.

5- İman esaslarından olan Peygamberlere İman kısmına da iman ettiğimizi haykırıyor ve Hz. Muhammed'e inanmayan Ehli Kitab'ı Cennete sokmaya çalışan zihniyete BUĞZ ediyoruz.

6- Yıllardır sürdürülen Dinlerarası Diyalog saçmalıklarının niçin BOSNA'da,    IRAK' ta ve daha birçok Müslüman ülkelerindeki zulümlerin bitmesine hiçbir getirisi olmadığını ibretle izliyor ve bu SAÇMALIKLARIN BİR PARÇASI olmadığımız için ŞÜKR EDİYORUZ...

EVET BİZ İSLAM DÜŞMANLARINI SEVİNDİRECEK

HİÇ BİR ŞEY YAPMAMAYA!.. ÖZEN GÖSTERİYORUZ.

Hz. Muhammed (s.a.v)'in buyurduğu şu ikazı kendimize rehber ediniyoruz;

 " Allah'ım; bana bir Fasık'tan, Kafir'den iyilik dokunmasına izin verme ki ona karşı içimde bir sevgi beslemeyeyim. Çünkü sen ayetinde; 'Allah'a ve elçisine başkaldıran kimselere karşı akrabanızda olsa sevgi beslemeyin' buyuruyorsun"

dediği için biz onlara sevgi besleyemiyoruz. 

 Çok sayın Hocaefendi ne hikmetse bazı İslami cemaat ve görüşlerin liderleri ile el sıkışmaktan bile imtina ederken, Papa’yla sarmaş dolaş olabiliyor.

Birçok İslam ülkesinde Hürmet gören ve hayatını İslam davasına adamış olan "SAVUNAN ADAM" lakaplı o güzel insana karşı 28 Şubat sürecinde KALP YOLUNUN TIKALI olduğunu söylemişti.

Ama bakıyoruzda Sayın Hocaefendinin Papa'larla, Haham'larla KALP YOLU sonuna kadar açık maaşallah!...

 Evet sayın, Muzaffer Deligöz beyefendi, sizde bir karar verin artık.

 ……….. Hocaefendi gibi, İslam düşmanlarını sevindirip, Müslümanları üzecek hareketlere devam eden birinin peşinden mi gideceksiniz. Yoksa bu saflarda beraber mi mücadele vereceğiz.

Daha yazacak o kadar çok şey var ki aslında ama bu kadarı ile yetinelim.

Son Olarak Herkes vicdanında kendine şu soruları sorsun.

 Ben bir Müslüman olarak yaptığım işlerle, desteklediğim cemaat ve siyasi görüşümle ve gittiğim yolda;

1- İslam düşmanlarının çıkarlarına hizmet edip onlarımı sevindiriyorum?   yoksa,

2- Müslümanların çıkarları için çabalayıp, Zulmün değil Mazlumun, Batılın değil Hakkın üstün olması için mi çabalıyorum ve sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerime yarayacak icraatlarmı gerçekleştiriyorum?    ve son olarak

3- Ahirette ise bugün birilerinin sevindirdiği Kafirlerle mi yoksa Mazlum Müslümanlarla mı Haşr olmak istiyorum?

 “Allah'a ve ahiret gününe iman eden hiçbir kavim (topluluk) bulamazsın ki, Allah'a ve elçisine başkaldıran kimselerle bir sevgi (ve dostluk) bağı kurmuş olsunlar; bunlar, ister babaları, ister çocukları, ister kardeşleri, isterse kendi aşiretleri (soyları) olsun. Onlar, öyle kimselerdir ki, (Allah) kalplerine imanı yazmış ve onları Kendinden bir ruh ile desteklemiştir. Onları, altlarından ırmaklar akan cennetlere sokacaktır; orda süresiz olarak kalacaklardır. Allah, onlardan razı olmuş, onlar da O'ndan razı olmuşlardır. İşte onlar, Allah'ın fırkasıdır. Dikkat edin; şüphesiz Allah'ın fırkası olanlar, felah (umutlarını gerçekleştirip kurtuluş) bulanların ta kendileridir.”                    (Mücadele Suresi, 22. ayet)

 Selam ve dua ile...

 





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024