Ocak Partisi’nde malumun ilanı! - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Ocak Partisi’nde malumun ilanı!

Ocak Partisi’nde malumun ilanı!
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe - 6.765
A+
A-

Kuruluşundan beri milliyetçi muhafazakar kitlelerde en çok desteklenen STÖ olan Osman Ocakları Ocak Partisi adı altında Siyasallaşmış, ancak dillerde efsaneleşen “Kefensiz liderin kefen gitmiş askerleri “ olarak toplumda büyük takdir toplayan Ocak Partisi yine kendisinden beklenen açıklamaları pes peşe yaptı. Ocak destek istedi.

Konuyla ilgili Ocak Partisi Eskişehir il başkanı Sezgin kocabay yapmış olduğu açıklamada ; biz ilk günden beri hiçbir zaman nefsimizi veya pazarlıkların ya da menfaatleri hesabı peşinde olmadık olmayacagizda. Bizler bir avuç samimi dava insanları olarak ülkemizde halkımıza rol model olmaya gayret ediyoruz.. küresel saldırıların hızlandı bu dönemde her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik çizgisinde cumhur ittifakı adaylarına destek vermek her Müslüman için farz derecesinde bir hükmü vardır.

Bizlerde Eskişehirin ve Eskişehir Halkının yüksek menfaatleri için Sayın Nebi hatipoğlu, Özkan Alp, Hamid Yüzügüllü ve diğer tüm cumhur adaylarını destekliyoruz. Yiğitlerin ermeydanı’nda toplanma günüdür.. biz de bu davada bütün yüreğimizlele ve kendi imkanlarımızla sahadayız, var olmaya devam edeceğiz. dedi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024