Kurt ve Ünlüce Odunpazrı Belediyesinin iftarında vatandaşlarla buluştu - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Kurt ve Ünlüce Odunpazrı Belediyesinin iftarında vatandaşlarla buluştu

Kurt ve Ünlüce Odunpazrı Belediyesinin iftarında vatandaşlarla buluştu
Yayınlama: 20 Mart 2024 Çarşamba - 3.044
A+
A-

Başkan Kurt ve Ünlüce iftarını Kırmızıtoprak sakinleriyle birlikte yaptı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Kurt, son olarak Kırmızıtoprak Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde Kırmızıtoprak Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek iftar yaptı. İftar programına Başkan Kurt’a CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce de katıldı. Başkan Kurt, iftar programının ardından Kırmızıtoprak Mahallesi’nde bulunan kahveleri gezdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, her Ramazanda olduğu gibi bu Ramazanda da dayanışma, birlik ve beraberlik duygusunu yaşatmayı sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi bu kez iftar sofrasını Kırmızıtoprak Mahallesi Balıkçı Sokak’ta kurudu. İftar Programında yaklaşık 5 bin Kırmızıtoprak Mahallesi sakini ile buluşan Başkan Kurt’a, CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’de eşlik etti.

VATANDAŞLAR BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR ETTİ 

İftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kurt'a teşekkür etti. İftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt ve Ayşe Ünlüce, vatandaşın halini hatırını sordu, uzun uzun sohbet etti. İftarını vatandaşlarla birlikte yapan Başkan Kurt ve Ünlüce, iftardan sonra da vatandaşlarla sohbet etmeyi sürdürdü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Kurt ve Ünlüce, vatandaşın fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmeyerek bol bol fotoğraf çektirdi.

ORUÇLARINIZI ALLAH KABUL ETSİN

İftar programında yaptığı konuşmada, tutulan oruçların kabul olmasını dileyen Başkan Kurt, “Oruçlarınızı Allah kabul etsin. Hepinize afiyet olsun diyorum. Bugün Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü. Gerçekten bu zaferle neler elde ettiğimize iyi bakılması gerektiğini düşünüyorum. Ve oradan çıkan bir liderin Türkiye'yi nasıl kurtardığını herkesin elini vicdanına koyarak tekrar tekrar düşünmesi gerektiğini vurgulamak istiyorum. Kırmızı Toprak Mahallemizde birliği, beraberliği ve dayanışmayı sağlamak hepimizin görevi. Bu mahalle

Merkezde bulunan ve sürekli gelişen bir mahallemiz” dedi.

BİRLİKTE DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, ekonomik olarak zor günlerden geçildiğine, alım gücünün her geçen gün düştüğüne dikkat çekerek, “Birlikte dayanışma içinde olmalıyız ki bu zor günleri atlatalım. Bugün Türkiye’de kadınlarımız, gençlerimiz, emeklilerimiz, vatandaşlarımız mutsuz, umutsuz. Bu karamsarlığa fırsat vermemeliyiz. Asgari ücret, emekli maaşları açlık sınırının altında kalıyor. Vatandaşımız geçim derdinde. Bu durumun son bulmasını, herkesin hak ettiği bir hayatı yaşamasını istiyoruz.  1 Nisan sabahı yepyeni umutlarla yola çıkacağız” diye konuştu.

BAŞKAN KURT İFTAR PROGRAMININ ARDINDAN KAHVELERİ GEZDİ

Başkan Kurt, iftar programının ardından Kırmızı Toprak Mahallesi’nde bulunan kahveleri gezdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt, çay içip vatandaşın halini hatırını sordu, derdini dinledi.  Vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Kurt, notlar aldı.

İFTAR SOFRASI BUGÜN BÜYÜKDERE MAHALLESİ ALİ ÇETİNKAYA CADDESİ’NDE

Yıl boyunca Erenköy Mahallesi’nde bulunan Aşevi ve Yıldıztepe Mahallesi Erdal İnönü Halk Merkezi Aşevi Yemek Dağıtım Noktasında her gün iki öğün 3 çeşit sıcak yemeği ihtiyaç sahibi

vatandaşlarla paylaşan Odunpazarı Belediyesi, bu hizmetini Ramazan Ayında da sürdürüyor. 4 mahallede de 1000’er kişilik sabit iftar çadırları açan Belediye Başkanı Kazım Kurt, ayrıca mahallelerde de iftar programları düzenliyor. Başkan Kurt, 19 Mart Salı günü (BUGÜN) iftar sofrasını, Büyükdere Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi’ne (Cemevi Arkası Toprak Saha) kuruyor.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024