Başkan Albayrak’tan 18 Mart mesajı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Başkan Albayrak’tan 18 Mart mesajı

Başkan Albayrak’tan 18 Mart mesajı
Yayınlama: 18 Mart 2024 Pazartesi - 2.090
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“18 Mart Çanakkale Zaferi milletimizin bağımsızlığını, birlik ve beraberliğini koruma konusundaki kararlılığının en büyük göstergelerinden biridir. Çanakkale Zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmuş, milletimizin kahramanlık ve fedakârlık destanı olarak tarihe geçmiştir.

Çanakkale’de, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden, tüm milletimiz canı pahasına vatanını savunmuş ve düşmana geçit vermemiştir. Bu zafer, milletimizin azim ve kararlılığının, inancının ve cesaretinin bir sonucudur. Çanakkale, bizlere birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda neler başarabileceğimizi göstermiştir.

Bu vesileyle, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. yıl dönümünde bu şanlı destanı tarihe altın harflerle yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan uğruna canlarını siper eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.”



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024