Şimdi de Gündoğdu’luları suçladı! - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Şimdi de Gündoğdu’luları suçladı!

Şimdi de Gündoğdu’luları suçladı!
Yayınlama: 15 Mart 2024 Cuma - 2.809
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Gündoğdu'daki seçim ofisi açılışındaki konuşması tepki topladı. Gündoğdu'da yıllardır kentsel dönüşüm yapılamaması konusunda yine hükümeti ve AK Parti'yi suçlayan Kazım Kurt, bu sefer Gündoğdulara da çıkıştı, "Sizde de kabahat var, hep onlara oy verdiniz" dedi!

2014'te seçildiğinden bu yana Odunpazarı'ndaki sorunlarla ilgili kavga etmedik kurum bırakmayan, kentel dönüşüm konusunda da TOKİ ile sürekli kavga eden ve bu nedenle çok eleştirilen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Gündoğdu Mahallesi'ndeki seçim ofisi açılışındaki sözleri tepki topladı. 

"Gündoğduluların da kabahati var, hep onlara oy verdiler"

Konuşmasında Gündoğdu Mahallesi'ndeki sorunlar ve kentsel dönüşüm yapılamaması konusunda yine topu hükümete ve TOKİ'ye atan, kendine toz kondurmayan Kazım Kurt, bu defa Gündoğdu'da yaşayan vatandaşları da suçladı. Kazım Kurt, "Ama Gündoğduluların da azıcık kabahati var. Hep onlara oy verdiler. Hep onları desteklediler, bu sefer vazgeçin. Bu sefer Gündoğdu'dan biz çok daha fazla oy istiyoruz" dedi. 

Kazım Kurt halen kavga peşinde mi? "Kavga ede ede sorunları çözeceğiz" dedi...

Konuşmasında ayrıca "Kavga ede ede sorunları çözeceğiz" diyen Kazım Kurt'un bu sözleri Gündoğdu Mahallesi'nde tepki toplarken, medyamidas.com'a ulaşan vatandaşlar "Kazım Kurt yıllardır tüm kurumlarla kavga ediyor, hiçbir sorun çözülmedi, şimdi yine kavga ederek sorunları çözmeyi mi vaat ediyor" diyerek tepkilerini dile getirdi. Kazım Kurt'un bu sözleri ile Gündoğdu'yu ayrıştırdığını savunan vatandaşlar Kazım Kurt'un Gündoğdu sakinlerinden özür dilemesini istediklerini söyledi. 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024