Genç Başkan Yüzügüllü,Tepebaşı’nda Halkla kucaklaşıyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Genç Başkan Yüzügüllü,Tepebaşı’nda Halkla kucaklaşıyor

Genç Başkan Yüzügüllü,Tepebaşı’nda Halkla kucaklaşıyor
Yayınlama: 12 Mart 2024 Salı - 2.682
A+
A-

Cumhur İttifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinleyerek halkla kucaklaşıyor.

Cumhur ittifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Tepebaşı bölgesinde adım atmadık yer bırakmıyor. Tepebaşı bölgesinde bulunan tüm mahallelere ziyaretlerde bulunan Başkan Yüzügüllü vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor.

Şirintepe Mahallesi’nde bulunan esnafları ve kurulan pazarı ziyaret eden Baş Hamid Yüzügüllü halkla kucaklaşıyor. Başkan Yüzügülü “Biz Tepebaşı bölgesinde hizmete talip olduk. Mahallelerimizdeki eksikleri biliyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat edebilmesi ve ferah ortamlarda hayatlarını sürdürebilmesi için onlarla fikir alışverişinde bulunarak eksikleri de tespit ediyoruz.

Biz her mahallemize eşit koşullarda hizmet etmeye talibiz. Halkımızla birlikte kazanıp halkımızla birlikte Tepebaşı’nı yöneteceğiz. Biz bahane belediyeciliği değil hizmet belediyeciliği yapacağız” dedi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024