AK Parti Eskişehir’de Siyaset Akademisi Kadın Eğitim Programı düzenlendi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

AK Parti Eskişehir’de Siyaset Akademisi Kadın Eğitim Programı düzenlendi

AK Parti Eskişehir’de Siyaset Akademisi Kadın Eğitim Programı düzenlendi
Yayınlama: 11 Mart 2024 Pazartesi - 2.544
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Siyaset Akademisi Kadın Eğitim Programı" kapsamında katılımcılara sertifika dağıtım töreni düzenlendi.

Dağıtım törenine, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi ve AR-GE Birim Başkanı Züleyha Karademir, Genel Merkez MKYK Üyesi AR-GE Başkan Yardımcısı Sema Arıoğlu, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ve çok sayıda teşkilât mensubu ve vatandaş katıldı.

Törende konuşan AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, düzenledikleri program hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kadınların siyasette daha etkin rol alması ve siyasi bilincin artması amacıyla düzenlenen eğitim programının önemine vurgu yapan Başkan Ünalır, şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti’mizin kadınlara yönelik düzenlediği bu tür eğitim programlarıyla birlikte kadınlarımız artık siyasette çok daha fazla etkin ve daha güçlü bir şekilde rol alıyorlar. Gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde 200 kadınımız sertifika almaya hak kazandı ve kıymetli başkanlarımız ile birlikte sertifikalarını kendilerine teslim ettik. Klasik tabirle siyasete artık kadın eli daha çok değiyor ve değmeye devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elini daha da güçlendirmek için AK Kadınlar olarak çalışmalarımıza durmaksızın devam…”



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024