Hatipoğlu’ndan coşkulu ‘8 Mart’ kutlaması - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Hatipoğlu’ndan coşkulu ‘8 Mart’ kutlaması

Hatipoğlu’ndan coşkulu ‘8 Mart’ kutlaması
Yayınlama: 9 Mart 2024 Cumartesi - 2.769
A+
A-

Hatipoğlu’ndan Hande Fırat’a övgü dolu sözler

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ile birlikte, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, coşkulu bir şekilde kutladı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehirli vatandaşları özel günlerinde de yalnız bırakmamaya devam ediyor. Bu çerçevede ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ sebebiyle bir yemek organizasyonu düzenleyen Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ile birlikte Eskişehirli kadınlarla bir araya geldi. Vatandaşların alkış, tezahürat ve yoğun igisiyle karşılanan Hatipoğlu, misafirlere karanfil takdim ederek, Dünya Kadınlae Günü’nü kutladı. Müzik dinletisi ile başlayan organizasyonda kadınlara seslenen Hatipoğlu, “

Aslında AK Partimizde ve gönlümüzde sadece 8 Mart değil, her gün kadınların günüdür. Buradaki hanım kardeşlerimle beraber olmaktan çok mutluyum ve hepinizin Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum. İnşallah seçimden sonra gelecek dönemde de hep beraber olarak, belediyeleri yöneteceğiz. Önceliğimiz kadınlar ve evlatlarımızdır. Bugün sizin için güzel bir gün. İnşallah her gün böyle eğlendiğiniz bir hayatınız olur. AK Parti belediyeciliği vatandaşını kutlu etmek için çalışıyor ve çalışmaya devam edecek. Kadınlarımızın emeğiyle yarınlara daha güçlü hazırlanıp, geleceğimize en güzel şekilde hazırlanacağız” dedi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024