CHP’den bir DEM Parti çıkışı daha! "Onlarla aynı kaldırımda bile yürümem" - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

CHP’den bir DEM Parti çıkışı daha! "Onlarla aynı kaldırımda bile yürümem"

CHP’den bir DEM Parti çıkışı daha! "Onlarla aynı kaldırımda bile yürümem"
Yayınlama: 9 Mart 2024 Cumartesi - 4.604
A+
A-

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözleri kriz çıkardı. Köksal'ın "Belediye başkanı olduğumda belediyeyi DEM Parti ile yönetmeyeceğim." açıklamasına DEM Parti'den sert eleştiriler gelirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'sürçülisan' oldu diyerek düzeltmiş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti" diyerek tehdit etmişti.

"AYNI KALDIRIMDA BİLE YÜRÜMEM"

Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözlerinin yankıları devam ederken, CHP'den yeni bir DEM Parti çıkışı daha geldi. CHP'li Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, katıldığı bir televizyon programında DEM Parti ile ilgili gündem olacak sözler sarf etti. DEM Parti ile işbirliği yapılmaması görüşünde olduğunu söyleyen CHP'li Özcan, "Bolu'da böyle bir şey söz konusu olamaz. CHP'de farklı düşünceler olabilir ama ben DEM Partililerle aynı kaldırımda bile yürümemeyi tercih ederim. " dedi. 

Partiye döndüğünden itibaren DEM Partililerin hedefinde olduğunu söyleyen Özcan, "Benim ırkçı olduğumu söylüyorlar ama ben kapsayıcı Türk milliyetçisiyim. Bundan sonra DEM Partilileri muhatap dahi almıyorum" ifadelerini kullandı. 

ÖZEL VE İMAMOĞLU ŞİMDİ NE DİYECEK?

Burcu Köksal krizinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'sürçülisan' oldu diyerek düzeltmiş İmamoğlu ise "Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti" ifadelerini kullanmıştı. CHP'li isimlerin Tanju Özcan'ın sözleri için ne diyeceği merak konusu oldu.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024