Özel’den Nebi Hatipoğlu’na sert sözler: Milli irade hırsızlığı yaptı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Özel’den Nebi Hatipoğlu’na sert sözler: Milli irade hırsızlığı yaptı

Özel’den Nebi Hatipoğlu’na sert sözler: Milli irade hırsızlığı yaptı
Yayınlama: 8 Mart 2024 Cuma - 3.477
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Eskişehir'e gelerek halka seslendi. Özel, AK Partili Nebi Hatipoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Eskişehir’e gelerek bir dizi etkinliğe katıldı. Özel, ayrıca Odunpazarı Meydanı’ndan Eskişehirlilere seslendi.

CHP'nin mevcut belediye başkanlarının DSP'den belediye başkanı seçildikten sonra DSP'ye geçtiklerini unuttu

Özel, “Eskişehir’den çok anlamlı iki isteğimiz var. Eskişehir’de bir Cumhuriyet kadına sahip çıkarak. Bunlardan bir tanesi kadın yöneticinin böyle bir görevi layıkıyla yapacağına inanarak kadının toplumdaki yerine sahip çıkacaksınız. İkincisi, bir siyasi yan kesiciliğe, siyasi düzenbazlığa karşı Eskişehir dürüstlükten şaşmaz, Milli İrade hırsızlığına teslim olmaz demek durumundayız” sözlerine yer veren Özel, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’na sert sözlerle yüklendi. Özel, şunları söyledi:

“Bundan 8-9 ay önce Eskişehir sandık başına gitti, ittifaklar vardı. İYİ Parti’nin Eskişehir’de bir adayı vardı. Neydi iddia? Millet İttifakı’nı iktidara getirelim, saray ittifakını yenelim. Eskişehir’de önemli miktarda bir kesim İYİ Parti’ye oy verdi. İYİ Parti’ye oy verenler Cumhur İttifakı’na muhalif olsun diye verdiler. O oyu alan birisi muhalefetteymiş gibi yapıp AK Parti’den milyonlarca dolar teşvik alıyormuş şirketine. Eskişehir’deki iyi insanların oylarını aldı, Milli irade hırsızlığı yaptı. Aldığı teşvik karşısında, Eskişehir’deki İYİ Partililerin oylarını AK Parti’ye sattı, partisini sattı. Karar değiştirdi ve Ak Parti’ye geçti. Bu Milli irade hırsızlığıdır, siyasi yan kesiciliktir, Eskişehirlileri kandırmaktır. Para alıp da oyları AK Parti’ye götüren siyasi kalpazana karşı 31 Mart günü Eskişehir oylarıyla Hanya’yı da Konya’yı da gösterecek. Eskişehir dürüstleri, çalışkanları sever. Kavga edenleri değil, hizmet edenleri sever. Bakıyorum önüne gelenle kavga ediyor. Allah muhafaza bu gelse Eskişehir’deki barış, huzur, refah ortamını bozar. Her gün bir belediye başkanıyla kavga eder. Kendini düşüneni değil, kentini düşüneni Ayşe Ünlüce’yi 31 Mart’ta Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız.”



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024