Nebi Hatipoğlu İnönü ilçesini ziyaret etti - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Nebi Hatipoğlu İnönü ilçesini ziyaret etti

Nebi Hatipoğlu İnönü ilçesini ziyaret etti
Yayınlama: 7 Mart 2024 Perşembe - 4.211
A+
A-

Hatipoğlu Kızılay’a kan bağışladı

Hatipoğlu:”Hepimiz bir değişim olsun istiyoruz ve bu değişimin tam vakti olduğunu biliyoruz”

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde İnönü ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için sürdürdüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede günün erken saatlerinde İnönü ilçesine gelen Hatipoğlu, ilk ziyaretini İnönü Belediyesi’ne yaptı. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve belediye personeli, düzenledikleri karşılama töreninde Nebi Hatipoğlu’na çiçek takdim etti. Başkan Kadir Bozkurt’u makamında ziyaret ederek, ilçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, belediye binasını gezerek, personel ve vatandaşlarla sohbet etti.

Nebi Hatipoğlu, daha sonra İnönü Kaymakamlığı’na giderek, Kaymakam V.  Tolga Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, İnönü ilçesindeki faaliyetler ve yerel yönetim projeleri hakkında konuşuldu. Nebi Hatipoğlu, kendisini makamında ağırlayan Kaymakam V. Ustaoğlu’na misafirperverlikleri için teşekkür etti.

İnönü Kaymakam V. Tolga Ustaoğlu, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederken, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret son buldu.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024