Aksakal: Emperyalist güçler, Mayıs 2023 seçimlerinin rövanşını almak istiyorlar - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Aksakal: Emperyalist güçler, Mayıs 2023 seçimlerinin rövanşını almak istiyorlar

Aksakal: Emperyalist güçler, Mayıs 2023 seçimlerinin rövanşını almak istiyorlar
Yayınlama: 4 Mart 2024 Pazartesi - 4.266
A+
A-

Kağıthane Belediyesi Meclis Salonu'ndaki tanıtım toplantısında konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, partilerinin çözüm önerilerini toplumun önüne koymakla mükellef olduğunu belirterek, İstanbul'da başta büyükşehir belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlıklarına aday olduklarını söyledi.

Aksakal, parti olarak üzerlerine düşen görevin 31 Mart'ta, Mayıs 2023 seçimlerinin rövanşını almak isteyen küresel emperyalist sistemin elemanlarıyla mücadele etmek olduğunu kaydetti.

Önder Aksakal, "Görüyoruz ki bugün Atatürk'ün kurduğu parti olarak lanse edilen, bize göre asla Atatürk'ün partisiyle uzaktan yakından ilişkisi kalmamış bir partinin, ülkenin bölünmesi için başta ABD olmak üzere, İngiltere ve AB ülkelerinin arzuladığı güney bölgemizde bir sözde Kürt devleti kurulması için payandalık yapan CHP'nin temsilcilerini öne çıkarmaya çalışıyorlar. DSP'nin görevi bu saldırılara da göğüs germektir." diye konuştu.

CHP 31 Mart seçimlerinde Mihalıççık'da Aday Göstermedi

Eskişehir'de CHP Mihalıççık için 31 mart seçimlerinde aday gçstermedi.  CHP aday çıkarmadığı Mihalıççık'ı önceki gün ziyaret etti. CHP Eskişehir Büyükşehir belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve Eskisehir il Başkanı Talat Yalaz, Hemşerimiz CHP Eski İl Başkanı Erman Gölet ve İl İlçe yöneticileri Eskişehir meclis üyesi adayları ile Mihalıççık'a gittiler.

Yıllardır götürülmeyen hizmetlerle ilgili sözler verdiler

 

Ayşe Ünlüce yaptığı konuşmada, Malıç’ta bizleri coşkuyla karşılayan sosyal belediyeciliğin gücüne inanan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kayı’dan Yunusemre’ye, Sazak’tan Ahurözü’ne kadar tüm mahallelerimize dokunacak, Mihalıççık’ı el ele tarımda, hayvancılıkta ve en önemlisi turizmde çok daha ileriye taşıyacağız.

Frig yolundan sonra Yunus Emre’ye giden yolları da konforlu ve güvenli hale getirerek bu bölgeye kazandıracağımız Yunus Emre Müzesi ile Mihalıççık’ı inanç turizmi ile ekonomik anlamda kalkındıracağız. Malıç’a otogar ve kültür binası kazandıracağız. Küçükbaş hayvancılık konusunda çiftçimizi destekleyeceğiz.Alım garantisi vererek kooperatiflerimizin yanında olacağız. Gürleyik’e zarar vermeden tanıtımına katkı sağlayacağız. dedi.
DSP Adayının seçim bürosunu ziyaret ettiler
Mihalıççıkta aday göstermeyen CHP ziyarette mevcut DSP Belediye Başkan adayı Haydar Çorum'un ofsini ziyaret ettiler.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024