"Tam donanımlı bedava başkan geliyor" - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

"Tam donanımlı bedava başkan geliyor"

"Tam donanımlı bedava başkan geliyor"
Yayınlama: 25 Şubat 2024 Pazar - 5.920
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erol Çoban canlı yayında medya grubumuzun misafiri oldu. Farklı projeleri ile dikkat çeken Erol Çoban "Tam donanımla bedava başkan geliyor, oylarınızı bekliyorum. Bu siyasi partilere bir ders verelim, 1 nisan şakası yapalım." diyerek Eskişehirlilerin oylarına talip olduğunu dile getirdi. 

Canlı yayını izleyemeyenler aşağıdaki videomuzdan Erol Çoban ile gazeteci Abdullah Yeşilkaya'nın yaptığı söylesiyişi izleyebilirler.

Erol Çoban, hazırladığı aday tanıtım broşüründe 77 tane projesini açıklıyor ancak projeleri bununla sınırlı değil. 100 üzerinde projesi ve Eskişehir ile ilgili tespitleri olan Erol Çoban Eskişehir için kullanılan Avrupa Şehri kavramını da kabul etmediğini söylüyor. Uzun yıllar Avrupada yaşayan Çoban, Eskişehir bu haliyle maalesef büyük bir kasabadan ibaret diyerem Avrupa'da uzun yıllar gezmediği şehir bırakmadığını ifade ederek "Orada yaşayan vatandaşların yaşadığı hayatı Eskişehirliler neden yaşamasın?" diyerek, projelerini hayata geçirmek için Eskişehirlilerin destekiği istiyor.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024