Özkan Alp Hamamyolu ve Asarcıklı esnafını ziyaret etti - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Özkan Alp Hamamyolu ve Asarcıklı esnafını ziyaret etti

Özkan Alp Hamamyolu ve Asarcıklı esnafını ziyaret etti
Yayınlama: 25 Şubat 2024 Pazar - 3.559
A+
A-

Cumhur İttifakının Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, seçildiği takdirde Odunpazarı’nın geleceğini şekillendirmek ve vatandaşların ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek amacıyla ilçede çeşitli ziyaretler yapıyor. Başkan Adayının Hamamyolu ve Asarcıklı caddelerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri, sıcak bir ilgiyle karşılık buldu. Esnaflarla tokalaşıp hal hatır soran Alp’e esnaflar da aynı samimiyetle karşılık verdiler.

Özkan Alp, ziyaretleri sırasında, esnafın karşılaştığı sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Esnafların, Alp'in samimi ve çözüm odaklı yaklaşımından memnuniyet duydukları görüldü.

Trafiğe kapalı olan Hamamyolu ve Asarcıklı caddeleri, Odunpazarı ve Eskişehir ticaretinin hayatının canlı olduğu önemli bölgeler arasında yer alıyor. Özkan Alp’in Hamamyolu Caddesi ve Asarcıklı Caddesi’ndeki esnafları ziyareti, sorunları doğrudan esnaflardan dinlenilmesini ve çözüm önerilerini anlatmasını sağladı.

Özkan Alp, Odunpazarı’nın her kesiminden insanlarla doğrudan temas kurarak onların sorunlarını dinliyor ve çözüm arıyor. Alp'in adaylık sürecindeki bu aktif ve samimi tutumu, ziyaret edilen esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. 

Alp'in ziyaretleri, Odunpazarı’ndaki ticaret hayatının nabzını tutmak ve vatandaşların taleplerini ilk ağızdan duymak açısından önemli bir adım olarak görülüyor.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024