CHP’NİN NETFLİX VİDEOSUNA KEMAL SUNALLI YANIT - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

CHP’NİN NETFLİX VİDEOSUNA KEMAL SUNALLI YANIT

CHP’NİN NETFLİX VİDEOSUNA KEMAL SUNALLI YANIT
Yayınlama: 11 Mart 2023 Cumartesi - 954
A+
A-

CHP Gençlik Kollarının Netflix üzerinden yayınladığı video sonrasında Vatan Partisi Öncü Gençlik’ten Kemal Sunallı video geldi.

Vatan Partisi Gençlik Kolları Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay, CHP Gençlik Kollarının yayınladığı videoya sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay’ın “Netflix’le yatıp kalkan bu arkadaşların Türk gençliğine ne faydaları dokunur?  Millet İttifakı’nın adayını ABD belirleyecek diyorduk. Yanılmadık. Adayları gibi videoları da cümleleri de şarkıları da duyguları da hepsi emperyalist Batı kültürüyle bezeli. Ne Türkiye’yle ne Türk gençliğiyle alakaları var. Ne HDP/PKK’yla ne FETÖ’yle dertleri var. Ne Mavi Vatan’ı bilirler ne Doğu Akdeniz’deki ABD yığınaklarını. Millet deprem sonrası can derdindeydi bunlar koltuk, makam mevki peşinde. Bütün gençlik deprem bölgesinde fedakarca çalışıyordu, bunların liderleri ise Saadet’in önünde meşale ateşliyordu.  Sanıyorlar ki Türk gençliğinin özlemleri, sevdaları, zevkleri, yürekleri kendi küçük dünyaları kadar. Konu liyakat, akıl, bilim, erdem, vatan ve millet sevgisi ise bu ekipten ne köy olur ne kasaba.” şeklindeki açıklaması sonrasında Öncü Gençlik sosyal medya hesabı üzerinden Kemal Sunal’ın yer aldığı film kesitinden bir video ile yanıt verdiler. Videoda “Serinin yeni filmi bizden. Bu kez Amerikan değil Türk yapımı. İyi seyirler :)”  notunu düştüler.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024