Kılıçdaroğlu’ndan veda mesajı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Kılıçdaroğlu’ndan veda mesajı

Kılıçdaroğlu’ndan veda mesajı
Yayınlama: 7 Mart 2023 Salı - 828
A+
A-

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında, "Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'lilere veda mesajı verdi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda son kez CHP lideri olarak konuşan Kılıçdaroğlu sözlerine, "Kısa bir konuşma yapacağım. Huzur içinde yaşamanızı isterim. Dostluğun kadim olmasını isterim" şeklinde başladı.

"KÜRSÜYE VEDA ETMEK İÇİN BURADAYIM"

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı'na veda kararını ise şöyle duyurdu: 

"Bugün çok kısa bir konuşma yapacağım. Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım. Bu satırları kaleme almak benim için de hiç kolay olmadı. Tüm yaşanmışlıklarımızı ardına bırakarak bu kürsüye veda etmek pek de kolay olmuyor."

"MERAL HANIM MERTTİR, ARADA ÜLKÜCÜ DAMARI TUTAR"

Kılıçdaroğlu'nun, masadan kalkan ve 3 gün sonra geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili sözleri ise dikkati çekti: 

"Meral Hanım merttir. Büyük mücadeleler veriyor. Yerine geldiğinde masaya yumruk vurmasını da çok iyi bilir. Ona müteşekkir olduğumu bütün arkadaşlarımın bilmesini isterim. İlk görüş ayrılığında kendisini tanımayan insanlar söylenmemesi gereken şeyleri söylediler. Vallahi hiç tanımamışsınız. Arada bir ülkücü damarı tutar, bunu da gayet iyi bilirim."

İMAMOĞLU OĞLUM, MANSUR YAVAŞ DOSTUM"

Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında ise şunları söyledi:

"Bu kürsüde söylemiştim ve tam karşımda oturuyordu. Evladım Ekrem İmamoğlu. Yıllardır çokça omuz omuza verdiğimiz, birbirimizi kollayıp koruduğumuz, en zor zamanlarda birbirimizden güç aldığımız dostum Mansur Yavaş."

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024