AK Parti Tepebaşı Gönül Sofrası’nda buluşmaya devam ediyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

AK Parti Tepebaşı Gönül Sofrası’nda buluşmaya devam ediyor

AK Parti Tepebaşı Gönül Sofrası’nda buluşmaya devam ediyor
Yayınlama: 12 Kasım 2022 Cumartesi - 667
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Meclis Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen Tepebaşı Gönül Sofrası programı bu hafta Sazova mahallesi Sazova Camisinde gerçekleştirildi.

Her cuma farklı bir mahallenin camiinde gerçekleşen Gönül Sofrası programında Cuma namazı sonrası hemşehriler ile selamlaşıp sohbet eden başkan Çizmelioğlu, sonrasında pilav tenceresinin başına geçerek mahalle sakinlerine ikramlarda buluyor. Ardından da Mahalle Muhtarını ziyaret ederek mahalleye dair istişareler bulunup, sonrasında da ev ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

"Gönüllerimiz bir, sofralarımız bir" diye yola çıkan başkan Çizmelioğlu bugün Sazovada ki program ile birlikte Tepebaşının birçok mahallesinde Gönül Sofrasını kurarak bir program serisini daha tamamladı.

Mahallem Söz Sende, Sandık Buluşmaları, Çaylar Sizden, Simitler Bizden, Esnaf, Üye ve Seçmen ziyaretleri gibi bir cok programa imza atan Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve Teşkilatı Gönül Sofrası ile program serisinin birini daha tamamlamış oldu.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024