TEI’ye 3 Uluslararası Ödül Daha - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

TEI’ye 3 Uluslararası Ödül Daha

TEI’ye 3 Uluslararası Ödül Daha
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı - 9.475
A+
A-

Havacılık motorlarında Türkiye’nin lider şirketi TEI, iş sağlığı güvenliği ve sosyal sorumluluk çalışmalarıyla 3 uluslararası ödüle layık görüldü.

Tüm faaliyet alanlarındaki başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren TEI, uluslararası ödüller kazanmaya devam ediyor.

Dünya Havacı Kadınlar Haftası kapsamında düzenlediği “Havacılığın Güçlü Kadınları” etkinlikleri ile TEI; ortaokul, lise ve üniversite öğrencileriyle bir araya gelmiş, kadın çalışanlarıyla birlikte genç kızlara havacılık ve savunma sanayisini tanıtmıştı. Eskişehir genelinde öğrenim gören lise öğrencilerini de fabrikasında ağırlayan TEI, düzenlediği tesis turunda kız öğrencilere havacılık motorları parçalarının nasıl üretildiğini, bu alandaki kabiliyetlerini ve Türkiye’nin millî havacılık motorlarını yerinde göstermişti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde depremzede kadınları unutmayan TEI, bölgedeki kadınlara destek olmak amacıyla, deprem bölgesinden alınan ürünlerle hazırladığı çantaları kadın çalışanlarına hediye etmişti. TEI hem Havacı Kadınlar Haftası'nda kız öğrenciler için gerçekleştirdiği bu etkinliklerle hem de kadın çalışanları için sağladığı imkânlarla “Uluslararası Havacı Kadınlar Enstitüsü” (IWOAW) tarafından 8’inci kez “Kadın Çalışanlarına En Çok Değer Veren İşletme” seçildi. TEI, yıllardan beri sürdürdüğü bu sosyal sorumluluk projesiyle ayrıca topluma en duyarlı sosyal sorumluluk projelerinin değerlendirildiği uluslararası “Communitas Awards”ta “Toplum Hizmetinde Liderlik ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk” ödülü kazandı.

TEI ayrıca “British Safety Council” tarafından iş sağlığı ve güvenliği alanında düzenlenen dünyanın en saygın uluslararası yarışmasında “Uluslararası İş Güvenliği Ödülü” kazandı. İnsana ve çevreye değer ve güven vererek mükemmel sonuçları hedefleyen şirket, bu ödülle bir kez daha çalışma arkadaşlarına verdiği önemi göstermiş oldu.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024