OEDAŞ, Eskişehir merkezdeki 75 mahallede bakım onarım çalışması yaptı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

OEDAŞ, Eskişehir merkezdeki 75 mahallede bakım onarım çalışması yaptı

OEDAŞ, Eskişehir merkezdeki 75 mahallede bakım onarım çalışması yaptı
Yayınlama: 27 Şubat 2024 Salı - 4.242
A+
A-

Şebeke arızalarında yüzde 15’e varan oranda azalma öngörülüyor

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, Eskişehir’in her bölgesine güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şirket bu kapsamda son bir yılda merkezde ve ilçelerdeki 75 mahallede bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. OEDAŞ Eskişehir İl Müdürü İbrahim Tozan, çalışmalar neticesinde bölgedeki şebeke arızalarında yüzde 15’e varan oranda azalma öngördüklerini söyledi.

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Eskişehir’de hayatına dokunduğu yaklaşık 915 bin kişiye güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamak için çalışıyor. Yenileme, bakım ve onarım faaliyetlerini sürdüren OEDAŞ son bir yılda 75 mahallede çalışma gerçekleştirdi.

İbrahim Tozan: “13 bin 904 kilometrekareye yayılan şehrimizin her bölgesine ulaşıyoruz”

OEDAŞ Eskişehir İl Müdürü İbrahim Tozan, elektrik hatlarındaki bakım ve onarım çalışmaları ile bu mahallelerdeki şebeke arızalarının sayısını ve süresini azaltırken kapasite artışı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Çalışmalarını, yüzölçümü 13 bin 904 kilometrekare olan Eskişehir’in her bölgesine ulaşacak şekilde planladıklarına dikkat çeken Tozan, “Şehrimizin her bölgesini güvenli, akıllı ve verimli şebekeler ile donatıyoruz. Bu yaklaşımla son bir yılda merkezdeki ve ilçelerimizdeki 75 mahallemizde çalışma yaptık. Bu çalışmalar neticesinde şebeke arızalarında yüzde 15 varan oranda azalma öngörüyoruz.” dedi.

Özel trafolu elektrik aboneleri de yararlanabilecek

Eskişehir Merkez Tepebaşı ve Odunpazarı İlçelerine bağlı mahalleler ile birlikte diğer İlçe mahallelerinde de kapsamlı bakım çalışması yaptıklarını ifade eden Tozan, bu çalışmalardan mahallelerdeki tüketicilerin yanı sıra civarda bulunan özel trafolu elektrik abonelerinin de yararlanabildiğini açıkladı.

Tozan ayrıca 7 gün 24 saat hizmet veren ‘ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi, ‘OEDAŞ 186’ mobil uygulaması, internet sitesi ve e-posta hizmetlerinin yanı sıra tüketici hizmet merkezleri aracılığıyla da tüm vatandaşların OEDAŞ ile iletişime geçebileceğini belirtti.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024