2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları için başvurular başladı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları için başvurular başladı

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları için başvurular başladı
Yayınlama: 5 Nisan 2024 Cuma - 2.439
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle 2024 yılında din görevlilerine yönelik düzenlenecek mesleki yarışmalar için başvurular başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle 2024 yılında din görevlilerine yönelik düzenlenecek mesleki yarışmalar için başvurular başladı. Yarışmalar ve başvuru tarihleri şöyle:

Tablo 1

YARIŞMA ÖDÜLLERİ

A. Teşvik Ödülleri

Yarışmaların il/ilçe ve dini yüksek ihtisas/dini ihtisas merkezi aşamasında başarılı olan personele il/ilçe müftülükleri ile dini yüksek ihtisas/dini ihtisas merkezi müdürlüklerince mahalli imkânlar çerçevesinde teşvik ödülleri verilecektir. Ayrıca Türkiye finaline katılıp ödül kazanamayan tüm yarışmacılara teşvik ödülü olarak Başkanlığımızca birer kitap seti hediye edilecektir.

B. Bölge ve Final Ödülleri

Bölge ve final aşamalarında 1. 2. ve 3. olan personele Diyanet İşleri Başkanlığımızca Tablo 2’de yer alan ödüller verilecektir.

Tablo 2. Bölge ve Final Ödülleri

Tablo 2

Yarışmalara Başvuru

Başvurular https://dibbys.diyanet.gov.tr internet adresine kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıldıktan sonra DİBBYS-DHYS’de yer alan “Cami Hizmetleri > Yarışma > Yarışma Başvuru” menüleri tıklanarak veya https://dibbys.diyanet.gov.tr/DHYS/Yarismalar/YarismaBasvuru.aspx internet adresi kullanılarak yapılacak.

Yarışmalara ait dokümanları indirmek için tıklayınız.

Şartname

Yarışma Afişi 1

Yarışma Afişi 2



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024