Renklerin Dili Sergisi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

Renklerin Dili Sergisi

Renklerin Dili Sergisi
Yayınlama: 8 Mart 2024 Cuma - 2.345
A+
A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İl Müdürlüğümüz hizmetlerinden yararlanan kadınlar tarafından hazırlanan el işi ürünleri ile “Renklerin Dili” resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından İlimizde Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ile Kadın Konukevi Müdürlüğü tarafından hizmet verilen kadınlar, beraberindeki çocuklara ve hizmet veren personellerimiz tarafından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güldane Araz Ay’ın teknik desteği ile Renklerin Dili Atölyesi (Karışık Malzemelerle Resim, Kolaj ve Boyalarla İmgesel Resim, Renklerle Malzeme Baskı Çalışması) ile rehabilitasyon süreçlerine sanat aracılığı ile destek olunması amaçlanmıştır. Ayrıca Kadın Konukevinden Hizmet alan kadınların yapmış olduğu el sanatları ürünleri de sergi de yerlerini aldılar.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mermer Salonda gerçekleştirilen açılış programında Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ali Yeldan, Vali Yardımcısı Ali Çetin, Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emine Gümüşsoy, İl Müdürümüz Orhan Bayrak, Üniversite Dekanları ile Müdürlüğümüz Kuruluş İdarecileri ve personellerimiz katılım sağladı.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024