"Teknoloji ile Güçlenen Kadınlar" Etkinliği Sonuç Bildirgesi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

"Teknoloji ile Güçlenen Kadınlar" Etkinliği Sonuç Bildirgesi

"Teknoloji ile Güçlenen Kadınlar" Etkinliği Sonuç Bildirgesi
Yayınlama: 7 Mart 2024 Perşembe - 1.976
A+
A-

Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından 5-6 Mart tarihlerinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Sarayı'nda (Opera Binası) "Teknoloji ile Güçlenen Kadınlar" etkinliği gerçekleştirildi.

Paneller, söyleşiler, eğitimler, kariyer fırsatları ve başarı hikâyelerinin paylaşıldığı etkinlikte alanında uzman konuşmacılar “Şehir Hayatı ve Teknoloji, Dünyada Teknoloji ve Startuplar, Blockchain ve Regülasyonlar, Dijital Dünyada Siber Güvenlik ve Sosyal Mühendislik, Yapay Zeka ve Girişimciliğin Geleceği” gibi birçok başlıkta sunumlarda bulundu. "Teknoloji ile Güçlenen Kadınlar" etkinliği, katılımcılara geniş bir perspektif sunarak teknoloji dünyasındaki kadınların başarılarına odaklandı. Etkinlik, teknolojinin güçlendirici etkilerini vurgulayarak katılımcıları bilgilendirmeyi ve ilham vermeyi amaçladı. Katılımcılar, konuşmacıların deneyimleri ve paylaşımları sayesinde teknolojinin çeşitli alanlarındaki fırsatları daha yakından gördüler.

Yoğun ilginin olduğu etkinlikte değerli konuşmacıların, teknolojinin çeşitli alanlarındaki teşvik edici paylaşımları keyifle takip edildi.

Bu vesile ile Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi 8.Dönem Yönetim Kurulu olarak; katılım sağlayan tüm konuşmacılara, katılımcılara, destekçilere ve etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024