Eskişehir İl Müftülüğü’nden Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlara Seminer - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

Eskişehir İl Müftülüğü’nden Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlara Seminer

Eskişehir İl Müftülüğü’nden Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlara Seminer
Yayınlama: 6 Mart 2024 Çarşamba - 2.352
A+
A-

Eskişehir İl Müftülüğü tarafından Eskişehir Dini İhtisas Merkezi'nde 2 gün boyunca "Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar Eğitim Semineri" düzenlendi.

Seminerin açılışında Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Keleş'in selamlama konuşmasının ardından İl Müftüsü Bekir Gerek açılış konuşmasını gerçekleştirdi Gerek, "Gençlerimiz, ülkemizin ve milletimizin geleceğidir. Onları doğru bir şekilde yetiştirmek ve manevi değerlerle buluşturmak hepimizin görevidir.Genç hazine demek siz eskişehirin hazinelerinden sorumlusunuz" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan açılışta yaptığı  konuşmasında Manevi danışmanların yaptığı işin çok kıymetli olduğunu ifade etti ve "Gençlere ulaşmak için ortak payda bulmalı temelde hedefimiz gönüllere girmek olmalı" dedi

Açılışın ardından program çeşitli konuşmalar ve tecrübe paylaşımları ile devam etti.

Seminerde İl Gençlik Koordinatörü Vaiz Beytullah Çelik, Gençlik Spor Müdürlüğü Eğitim Kültür ve Sosyal Faaliyetler Şube Müdürü Hüseyin Ramazanoğlu, Dr. Burak Gökalp, İl Müftü Yardımcısı İsrafil İğde, Alpu İlçe Müftüsü Reşit Ceylan, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Zekiye Doğan, Esogü İlahiyat Fakültesi Akademik Personeli Prof. Dr. Mustafa Koç ve Şehit Suat Çelik Gençlik Merkezi Müdürü Mesut Buğrul seminer verdi.

Seminerin son gününde ise manevi danışmanlar Hava Çelik ve Sabri Erdoğan tecrübelerini paylaştı.

Seminer, gençlik ve manevi danışmanlık alanında çalışanların bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçladı. Seminerde, gençlere yönelik dini ve manevi rehberlik hizmeti sunmanın önemi vurgulandı

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024