TÜGVA Kültür Etkinlikleri İle Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

TÜGVA Kültür Etkinlikleri İle Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

TÜGVA Kültür Etkinlikleri İle Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor
Yayınlama: 4 Aralık 2022 Pazar - 775
A+
A-

Türkiye Gençlik Vakfı Eskişehir İl Temsilciliği tarafından 'Hû Dönüşü' konulu konferans, Op. Dr. Salih Selman'ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Konferansa Protokol, çok sayıda öğrenci ve misafirler katılım sağladı.  Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, TÜGVA İl Temsilcisi Ramazan Anıl'ın açılış konuşması ve Op. Dr. Salih Selman'ın konferansı ile devam etti.Anıl, Vakıf bünyesinde devam eden icathane robotik kodlama atölyesi,vakıf okulu, kitap kurdu kitap okuma etkinlikleri çeşitli dersler ve değerler eğitimi konularında binlerce gencin faaliyetlerden yaralandığına dikkat çekti.  'Hû Dönüşü' konferansında konuşmasına Gençlerin kendilerini ilmî yönden geliştirmelerini, Kitap okuma tavsiyelerini ifade ederek başlayan Selman, hayatından anılar paylaşarak iş hayatında yaşadığı ilginç durumları anlattı.

Çalışmanın oldukça kıymetli olduğunu aktaran ve gençlerimizin ancak çalışarak başarılı olabileceğine işaret eden Selman konuşmasında kıssalara da yer vererek sunumunu soru cevap etkinliğinin ardından sonlandırdı. Program sonunda Tügva il Temsilcisi Ramazan Anıl'ın Op.Dr. Salih Selman'a  hediye takdim edildi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024