Maşa ile Koca Ayı 14-18 Kasım’da Espark AVM’de - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

Maşa ile Koca Ayı 14-18 Kasım’da Espark AVM’de

Maşa ile Koca Ayı 14-18 Kasım’da Espark AVM’de
Yayınlama: 11 Kasım 2022 Cuma - 985
A+
A-

20 yılı aşkın tecrübesiyle alışveriş merkezi sektörünün öncü firmalarından olan ECE Türkiye yönetim portföyünde yer alan Eskişehir’in buluşma noktası Espark AVM, minik ziyaretçileri için güzel bir etkinlik hazırladı. Çocukların büyük bir beğeniyle izlediği Maşa ile Koca Ayı, 14-18 Kasım tarihleri arasında

 

Espark AVM’de minik sevenleriyle buluşacak.

Eskişehir’in yaşam ve cazibe merkezi Espark AVM, 14-18 Kasım tarihlerinde minik ziyaretçileri için Maşa ile Koca Ayı’yı konuk ediyor. Günde üç seans halinde yapılacak olan Maşa ile Koca Ayı çocuk tiyatrosunu kaçırmayın.

Maşa adındaki küçük kız ve arkadaşı Koca Ayı’nın maceralarını anlatan tiyatro gösterisi çocuklar için eğlendirici ve eğitici bilgiler içeriyor. Hem meraklı hem de çok yaratıcı olan Maşa, birbirinden komik maceralara atılırken gerçek arkadaşlık, insanların birbirine değer vermesi, yaratıcılıkta sınır tanımamak ve temel yetenekler hakkında bilgiler de veriyor. Maşa ile Koca Ayı’nın yeni maceralarının şimdiki durağı ise Espark AVM oluyor. 14-18 Kasım tarihleri arasında her gün 14.00, 16.00 ve 18.00 saatlerinde gerçekleşecek seanslara katılım için önceden kayıt yaptırılması gerekiyor. Kayıtlar, seans saatlerinin yarım saat öncesinde etkinlik alanından yapılabilecek. Katılımların kontenjanla sınırlı olduğu etkinliği, +4 yaş arasındaki çocuklar izleyebilecek. 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024