Fahrettin Koca, LÖSEV’le ilgili iddialara cevap verdi! - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Sağlık

Fahrettin Koca, LÖSEV’le ilgili iddialara cevap verdi!

Fahrettin Koca, LÖSEV’le ilgili iddialara cevap verdi!
Yayınlama: 10 Mart 2024 Pazar - 3.004
A+
A-

Lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların tedavisi için kurulan LÖSANTE Hastanesi'nin Sağlık Bakanlığı’nın ruhsat engeliyle karşı karşıya olduğu iddia ediliyordu.

Ensonhaber.com sitesinde yer alan haberde; İşin gerçek yüzünü Fahrettin Koca açıkladı.

Gerçeği ortaya çıkardı

Bir vatandaşın Koca'ya yönelttiği "LÖSANTE Hastanesi'ne neden tam ruhsat vermeniz?" sorusu üzerine Fahrettin Koca Sağlık Bakanlığı'yla ilgili bir yalanı daha çürüttü.

"Lösemi diye gösterip diğer alanlarla ilgili hastane istemek istismardır"

Bakan Koca verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:

Ben hemen bir cümleyle söyleyeyim. Lösemi hastaları için, lösemi hastalarına özel hastaneyi kullanmak üzere ne kadar yatak istiyorlarsa, ne kadar lösemi hastalarına özel hematolog ve benzeri istiyorlarsa sonuna kadar, yoğun bakım dahi açığız. Ama lösemi hastalının yanında kadın doğum doktoru, yatağı, ortopedi vb. branşları lösemi hastalarını istismar ederek istememeliler.

Öbürüne sonuna kadar varız ama lösemi diye gösterip diğer alanlarla ilgili hastane istemek istismardır. Sizi de istismar etmesinler. Bak buradan herkese duyurarak söylüyorum, lösemi yatağı için sonuna kadar, lösemi hastaları için Hematoloji vb. Hekim istihdamında sonuna kadar ama kadın doğum gibi ortopedi gibi beyin cerrahisi gibi branşlarla lösemi hastalarımızı istismar ederek onun kapısını parayla hizmet ettiklerinin önünü açmasınlar.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024