Güreş Camiası İftarda Bir Araya Geldi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Spor

Güreş Camiası İftarda Bir Araya Geldi

Güreş Camiası İftarda Bir Araya Geldi
Yayınlama: 22 Mart 2024 Cuma - 1.229
A+
A-

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, güreş camiasıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye Güreş Federasyonu merkez ofisinde gerçekleştirilen iftara Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu,Türk Güreş Vakfı Başkanı Ahmet Ayık, Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Pirim, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ahmet Ak, Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Kerim Salman, Türkiye Güreş Federasyonu Lig Kurulu Üyesi Mehmet Ayhan, Osman Ayık, Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Duru, Türkiye Güreş Federasyonu Kurul Üyesi Selami Aktepe, Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Yusuf Gümüş, MHP Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Özbay, Türkiye Güreş Federasyonu Denetim Kurulu Üyeleri Remzi Yardımcı ve Atakan Aksan, TGF Teknik Kurulu Üyesi İrfan Kirazlı, Türkiye Güreş Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi Levent Parlar, Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ertan Demirezen, Talha Yasin Çağatay, Av. Avni Özbay katıldı.

İftar yemeğinden sonra konuşan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, “Güreş Federasyonu'nun bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz iftar programına hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Biz göreve geldiğimizden beri şunu vurguladık: Bu federasyon, şampiyonların, kulüplerin, hocaların, sporcuların kendi yeri, kendi evi. Dolayısıyla kalabalıkların içinde iftar açmaktansa, burada ailemizi misafir etmekten onur duyuyoruz. Bize destek oldunuz ve destek de oluyorsunuz, bizler de güreşi en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından güreş camiasının değerli isimleri güreşe dair sohbet etti.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024