TamSaha’nın 232. Sayısı Yayında - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Spor

TamSaha’nın 232. Sayısı Yayında

TamSaha’nın 232. Sayısı Yayında
Yayınlama: 2 Mart 2024 Cumartesi - 2.418
A+
A-

TamSaha dergisinin 2024 Mart sayısı yayında. Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları röportaj ve dosyalarla ele alan derginin 232. sayısı da dopdolu.

Millî Takım: Gönlümüze göre bir kura

A Millî Takımımızın UEFA Uluslar B Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Gruplar, ligin statüsü, Millî Takımımızın maç programı ve rakiplerin tanıtımı… "Galler: Bale sonrası zor dönem", "İzlanda: Güneşli günlerin sonunda", "Karadağ: Sürprizlerle anılıyor…"

Zeynep Kerimoğlu: Futbolun Cici kızı

Dudullu'da başlayan kariyer yolculuğunu Fenerbahçe'ye ve U15 Millî Takımı'ndan A Millî Takım'a taşıdı. Sekiz çocuklu bir ailenin altıncı evlâdı. Fenerbahçe Üniversitesi'nde okuyor, uzun bir sakatlığın ardından yeniden A Millî Takım'da olmanın gururunu yaşıyor. Herkesin "Cici" lakabıyla tanıdığı 20 yaşındaki genç oyuncuyla hikâyesini ve hedeflerini konuştuk. 

Narin Yakut: "Bu seviyeye lâyık olmak istiyorum"

Atletizmle başlayan spor hayatını futsalla sürdürürken futbola daha fazla tutundu. Kayseri'de başlayan kariyerini Fenerbahçe formasıyla İstanbul'a taşıdı. Şimdi Karagümrük'te oynuyor. U15 seviyesinde tanıştığı ay-yıldızlı formayı A Millî Takım'da da giymeye başlayan 19 yaşındaki oyuncu en büyük hedefinin uzun yıllar oynayarak kalıcılık sağlamak, yurt dışı tecrübesi ve disiplini edinmek, bulunduğu her konuma lâyık olmak olduğunu söylüyor.

Rojin Polat: Avustralya'dan Millî Takım'a

19 yaşındaki genç oyuncu, Avustralya'da keşfedilip önce U19, sonra da A Millî Takımımıza kazandırıldı. Çocukluğunda basketbol ve tenis oynadıktan sonra futbolda karar kılan başarılı orta saha oyuncusu, kendisine Ronaldinho, Eden Hazard, Kevin De Bruyne ve Bernardo Silva gibi yıldızları örnek alıyor, bir gün İngiltere'de oynamanın hayalini kuruyor.

Ayrıca, "Avrupa Şampiyonalarında Türkiye (2): İlk büyük heyecan", "Avrupa Şampiyonası Tarihi (5): Altın golle gelen şampiyonluklar", "Futbol Ekonomi: Premier Lig'de transfer durgunluğu", "UEFA Avrupa Ligi: Galatasaray'dan elveda", "Ziraat Türkiye Kupası: Çok güçlü sürprizler", "Andreas Brehme: 1990 Dünya Kupası kahramanının üzücü vedası", "Ruben Baraja: Valencia'da aranan kan bulundu", "Teofilo Cubillas: İnkaların futbol ikonu", "Basel: İsviçre devinin çöküşü", "Afrika Uluslar Kupası: Zafer Fildişi Sahili'nin", "Kadın A Millî Takımı: Antalya'da çifte prova", "İsmail Gökçek: Spor iyi zeminlerde güzel" dosyaları ile TamSaha'nın 232. sayısında da futbol kültürünün değişik konularıyla farklı bir içerik yer alıyor.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024