Bilboardlar kesmedi, Kültür merkezi de reklam alanına döndü - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Magazin

Bilboardlar kesmedi, Kültür merkezi de reklam alanına döndü

Bilboardlar kesmedi, Kültür merkezi de reklam alanına döndü
Yayınlama: 24 Mart 2024 Pazar - 4.326
A+
A-

Belediye personellerinin ve imkanlarının futursuzca kullanıldığı böyle bir seçim süreci şuana kadar görülmüş değil. Neredeyse belediyenin araçlarını bile giydirecekler diye yorumlar yapılırken Atatürk ve Kongre Merkezindeki CHP adayının reklam brandasının tanıtım amacıyla asılmasının üzerinden 5 gün geçmesine rağmen hala kaldırılmaması "Oldu olacak belediye binalarına da asın" yorumlarına neden oldu.

Eskişehir'de bir yanda muhalefet adaylarının reklam ve afişlerinin bağımsız aday vs ayrım yapılmadan yırtıldığı söküldüğü ve hatta yakıldığı böyle bir seçim dönemi daha tarihte yaşanmamışken bu seçimler de her türlü uç örnek yaşanmaya devam ediyor.

Bir yanda belediye ekipleri ve araçları kullandırılıyor, bir yanda üniformalı zabıtalara broşür dağıttırılıyor, bir yanda kültür merkezi bile kendi siyasi propaganda merkezi gibi kullanılıyor. Öte yandan Eskişehirlilere neredeyse her platformda "Eskişehir'deki barış ortamını koruyun" mesajları açık açık veriliyor. 

Tüm bunları görenler ise Eskişehir gibi herkesin birlikte uyum içinde yaşadığı Yunusemre'nin şehrine bunlar yakışıyor mu şeklinde yorumlanıyor..

Geçtiğimiz dönem Ak Parti Tanıtım ve Medya Sorumlusu Hasan Burgaz Kültür merkezindeki görüntüyü sosyal medya jesabında şu ifadeler ile paylaştı:

"Kamu alanlarını işgal etmek sizin işiniz ..!

A
tatürk Kültür ve Kongre Merkezi Program bitmesine rağmen 5 gün boyunca bu afişi neden kaldırmadınız?

Daha bunun gibi nice örnekler…

Kaçarınız yok! 8 gün sonra seçimleri kaybeden İl Başkanı olarak tarihe geçeceksin…"



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024