Memur-Sen’de Kazım Kurt’un kankası sokak röpartajcısına tepki - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Magazin

Memur-Sen’de Kazım Kurt’un kankası sokak röpartajcısına tepki

Memur-Sen’de Kazım Kurt’un kankası sokak röpartajcısına tepki
Yayınlama: 21 Mart 2024 Perşembe - 4.117
A+
A-

Egitim Bir-sen Eskişehir şube Başkanı ve Memur-sen İl Temsilcisi İbrahim Akar sokak  röportajı esnasında AK Parti ye oy vereceğim  diyen vatandaşa beddua etmesine tepki gösterdi

Akar;Sokak ropörtajı konusu ciddi bir provakasyon aracı haline geldi hatta ötesine dahi geçti. Eline mikrofon alınca kendisini gazeteci oldum zanneden bu insan müsveddesi oy tercihini sorduğu amcadan istediği cevabı alamayınca beddua edip alay ediyor.

Bu yaptığını da “daha beter olman dileğiyle” diyerek paylaşıyor. Eline mikrofon alan herkes sokakta insanlara herşeyi söyleme, hakaret ve alay etme hakkını kendisinde görmemeli dedi

Eskişehirliler de tepki gösterdi

"İlave Arif" diye bilinen, Antalya'da yaptığı vatandaşları rencide etmeye ve dalga geçmeye çalıştığı ve büyük tepki çeken videoları ile tanınan Arif Kocabıyık adlı şahıs seçim zamanı yaklaşırken Eskişehir'e geldi.

Eskişehir'de de bazı vatandaşlarla sokak röportajları yapmaya çalıştığı belirtilen Arif Kocabıyık'ın sosyal medyada paylaştığı bir video ve paylaşım şekli büyük tepki topladı ve sosyal medyada tepki yağdı.Videoda Arif Kocabıyık çöp konteynırından geri dönüşüm malzemeleri toplayan yaşlı bir vatandaşa mikrofon uzatıp seçimde kime oy vereceğini sorarken, vatandaş "AK Parti'ye oy vereceğini" söyledi. Kocabıyık, bunun üzerine dalga geçerek "Niye oy verecen, bak haline" derken, vatandaş, "O insanlardan zarar gelmez" yanıtını verdi. Arif Kocabıyık ise bu videoyu sosyal medya hesabından "Daha beter olman dileğiyle" notuyla paylaştı. Eskişehirli vatandaşa yapılan bu saygısızlık sosyal medyada tepki toplarken, Eskişehir'deki farklı kesimlerden de tepki yağdı.(Söz konusu videoya, videoda yer alan vatandaşı rencide etmemek ve görüntülerin yayınlanış şeklini ahlaki ve gazetecilik etik ve ilkelerine uygun bulmadığımız için haberimizde yer vermiyoruz)



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024