"Ayşe Ünlüce cesaret edemediği için gelemedi" - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Magazin

"Ayşe Ünlüce cesaret edemediği için gelemedi"

"Ayşe Ünlüce cesaret edemediği için gelemedi"
Yayınlama: 27 Şubat 2024 Salı - 6.800
A+
A-

AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatioğlu, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. CHP Eskişehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce hakkında açıklama yapan Hatipoğlu, "Bu sorular burada muhatap olan arkadaş gelseydi de sorsaydı. Size gelecek arkadaş karşımıza çıkıp cesaret edemediği için gelemedi oradan mesaj attırıyor İl Başkanına" ifadelerini kullandı.

Daha önceden de programa katılmak için canlı yayında söz veren Ayşe Ünlüce'nin ertlemesi nedeniyle tarhi değiştirilen programa Ayşe Ünlüce katılmayacağını açıkladı. Ünlüce'nin katılmama kararı sonrasında Hatipoğlu programa tek başına katıldı..

AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatioğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başlıkları şu şekilde:

"ESKİŞEHİR’DE KAMUOYU ARAŞTIRMALARINDA ÖNDEYİZ"

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ 25 YILDIR HİÇBİR ÇABA SARF ETMEDİ"

"MEVCUT YÖNETİM YEŞİL ALANLARI İMARA AÇTI"
Eskişehir'deki imar projeleri hakkında konuşan Hatipoğlu "Yeşil alanların imara açılmasına ben şahıs olarak karşıyım ve mevcut politikamız olarak da Eskişehir’de yeşil alanların imara açılmasını kesinlikle istemiyoruz ama mevcut yönetim yıllardır yeşil alanları tarım alanlarını imara açtı. Biz de diyoruz ki tarım alanlarını imara açacağımıza bu kenar mahallelere 5’er kat imar verelim bu mahalleler hızlıca dönüşüme girsin" dedi.

"AYŞE ÜNLÜCE, CESARET EDEMEDİĞİ İÇİN GELEMEDİ"
CHP Eskişehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce hakkında açıklama yapan Hatipoğlu, "Bu sorular burada muhatap olan arkadaş gelseydi de sorsaydı. Size gelecek arkadaş karşımıza çıkıp cesaret edemediği için gelemedi oradan mesaj attırıyor İl Başkanına size." ifadelerini kullandı.

"TOKİ KONUTLARININ GEÇ TESLİM EDİLMESİNİN SEBEBİ KAZIM KURT’TUR"
Toki konutlarının geç teslim edilmesi hakkında konuşan Hatipoğlu "Eskişehir’de şu an teslim edilen TOKİ konutlarının gecikmesinin sebebi Sayın Kazım Kurt’tur" dedi.

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YURT ALANINI 4 YIL ENGELLEDİ"
Eskişehir'de hükümetin yapmak istediği yatırımların engellendiğine dair açıklama yapan Hatipoğlu "Benim bir dosyam var, o da şu büyükşehir belediyesinin hükümetin yapmak istediği yatırımları nasıl engellediği ancak büyükşehir belediyesi bizim Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan istediği her şeyi biz nasıl yapmışız anlatayım. Eskişehir’de hep ‘Biz bir şey yapacağız biz engelliyoruz’ dedi. Biz büyükşehir belediyemizin engellediği hükümet yatırımları diye liste yaptık." dedi.

"HÜKÜMETLE UYUMLU BELEDİYENİN NELER YAPABİLECEĞİNİ HERKES BİLİYOR"
Hatipoğlu, "Ben bunu söylediğim zaman insanlar bana kızıyor, hükümetle uyumlu bir belediyenin neler yapabileceğini herkes biliyor aslında." ifadelerini kullandı.

Programınn tamamını buradan izleyebilirsiniz

Hatipoğlu'nun bulunduğu bölüm 02.06.. başlıyor..



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024