Eskişehir’deki trafik çilesini paylaşan gazeteciye hakaret yağdırdılar! - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Magazin

Eskişehir’deki trafik çilesini paylaşan gazeteciye hakaret yağdırdılar!

Eskişehir’deki trafik çilesini paylaşan gazeteciye hakaret yağdırdılar!
Yayınlama: 25 Şubat 2024 Pazar - 5.847
A+
A-

Eskişehir’de yaşanan trafik çilesine sosyal medya paylaşımı ile dikkat çeken Gazeteci Sezai Şen’e tepki olarak yapılan hakaretler ve getirilen savunmalar dikkat çekti!

Gazeteci Sezai Şen, fotoğraf ve video ile Eskişehir’de Odunpazarı Evleri civarında yaşanan trafiğe dikkat çekti. Şen paylaştığı fotoğraf ve videoya “Eskişehir trafiği bildiğiniz gibi. 20 dakikadır Odunpazarı Evleri civarında otobüsün içindeyiz!” yorumunu ekledi.

Şen’in bu paylaşımı on binlerce görüntülenme elde ederken Belediyenin trol ordusu tarafından hakarete uğradı, Eskişehir’de yaşanan trafiğin inkâr edildiği ya da Emniyet güçlerinin yeteri kadar önlem almamasından, çevre şehirlerden gelen araçlardan kaynaklandığı gibi yorumlarla paylaşımına karşı çıkıldı, AKP trolü olarak suçlandı!

Gazeteci Şen’e Eskişehir’in bir gerçeğini paylaştığı için yapılan hakaretler ve karşı savunmalardan bazı örnekler:

“Ha .iktir”

“Ya bir ziktir git akp trolü eskisehire laf soyleme”

“Şöför sensin heralde!.. Baksana en önden çekmişin”

“Belediyenin suçune oğlum siz inanın insan değilsiniz iki gündür Twitter denen yerde belediyeyi karalıyorsunuz akp li belediyeler daha vahim onuda haber yapıp paylaşın götünüz yerse”

“Sezai bey sizinin kötülemeye çalıştığınız şehre, çevre illerden vatandaşlar geldiği için bu yoğunluk.! Ama siz akp'ye yaranıp şehri kötüleyeceğiz diye ne yapacağınızı şaşırdığınız için sebebi falan görmezden geliyorsunuz”

“Eskişehir Türkiyenin her yerinden turist çeken bir il, haftasonları büyükşehirlerde genelde trafik oluyor,bir de turist yoğunluğu ile bu normal. Bence Eskişehiri çölde bir vaha haline getiren Büyükerşen başkana teşekkür etmeniz lazım.”

“Yürüyerek git”

“Park et devam et kampanyasindan mi faydalandin”

“Kardeşim hafta sonları maalesef böyle yoğunluk oluyor hafta içi hiç bir sıkıntı yok”

“Sanki cevre yolu mukemmel. Siz de bir sokaga cikin lutfen. Sabah bursa yolu nasil bir bakin...” 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024