ESTÜ’ye İKAF’24’de Yoğun İlgi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

ESTÜ’ye İKAF’24’de Yoğun İlgi

ESTÜ’ye İKAF’24’de Yoğun İlgi
Yayınlama: 3 Mart 2024 Pazar - 2.359
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğini üstlendiği İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24), T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir GÖKTAŞ’ın katıldığı tören ile açıldı. Açılış törenine Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN ve paydaş üniversitelerin rektörlerinin yanı sıra öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreninin ardından fuar alanını ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR; üniversiteler, sponsor firmalar, kamu kurumları ve özel kurumlar ile görüşmeler gerçekleştirdi.

ESTÜ Standı Yoğun İlgi Gördü

İKAF'24 Fuar alanında yer alan ESTÜ standı katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. ESTÜ Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi ile Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin ESTÜ hakkında soruları yanıtlanırken, ESTÜ Akademi Programları hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

ESTÜ Proje Takımları Deneyimlerini Paylaştı

Eskişehir Teknik Üniversitesinin önemli başarılara imza atan proje takımları; HİDROANA, ESTÜ Solar Team, Anatolia Aero Design İHA, ESTÜ Racing ve Arcturus Roket Takımının da yer aldığı fuarda, proje takımları, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Proje takımlarının deneyimlerini öğrencilerle paylaştığı İKAF'24, alanında uzman isimler tarafından gerçekleştirilen söyleşi ve panellerin yanı sıra kültür sanat etkinlikleriyle de katılımcılara iki gün boyunca keyifli anlar yaşattı.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024