“Gökyüzünde Kariyer” söyleşisi İKAF kapsamında genç yeteneklerle buluştu - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

“Gökyüzünde Kariyer” söyleşisi İKAF kapsamında genç yeteneklerle buluştu

“Gökyüzünde Kariyer” söyleşisi İKAF kapsamında genç yeteneklerle buluştu
Yayınlama: 29 Şubat 2024 Perşembe - 1.838
A+
A-

İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24) kapsamında düzenlenen “Gökyüzünde Kariyer” başlıklı söyleşi, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi. THY İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay’ın konuşmacı olduğu söyleşiye çok sayıda öğrenci katıldı.  

Çay: “Ülkemizin kültürünü dünyanın her yerine taşıyoruz”

İKAF’24 kapsamında dinleyicilerle bir araya gelen Abdülkerim Çay, THY’nin işleyişi ve çalışma prensipleri konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Abdülkerim Çay konuşmasına şöyle devam etti: “İKAF ile burada olduğumuz için mutluyum. Türk Hava Yolları’nın birbirinden farklı pek çok sponsorluğu var. Gururla söylüyorum ki son dönemde de Şampiyonlar Ligi ana sponsorluğumuzu sağladık. Daha önce de FC Barcelona, Lionel Messi, Kobe Bryant gibi kulüp ve sporcularla harika sponsorluklarımız olmuştu. Sağlanan iş birlikleri başta ülkemizi sonra da markamızı dünyaya tanıtmanın en güzel yollarından oldu. Bizler THY olarak bir özelliğimizle diğer şirketlerden ayrılıyoruz çünkü logomuzda ve uçaklarımızda Türk Bayrağımızı taşıyoruz ve dalgalandırıyoruz. Ülkemizin ahlakını, kültürünü, medeniyetini dünyanın her yerine taşıyoruz, gitmediğimiz tek kıta olan Avustralya Kıtası’na uçuşlarımızı da yakın zamanda başlatıyoruz. Bizler 129 ülke, 340 şehir ve 33 bin çalışanla dünyada en çok noktaya uçan havayolu şirketiyiz. Uçtuğumuz her yerde istihdam ettiğimiz, THY ailesine dahil olan çok arkadaşımız var. Dolayısıyla sizler de THY çalışanı olarak Afrika’da, Avrupa’da, Amerika’da veya diğer pek çok yerde çalışabilirsiniz ki bu da mesleki tecrübe kazanımı açısında çok kıymetli. Öte yandan THY’nin göz ardı edilemeyecek bir diğer gücü ise gerçek anlamda dünyayı birbirine bağlaması. Bu büyümede en büyük pay tabii ki bizim toplumumuzundur. Bizde çok kuvvetli bir insan gücü ve potansiyeli var. Sizler, bizi rakiplerimizin önüne geçiren en büyük hususlardansınız. Bu anlamda hepinize teşekkür ederim.”

Soru cevap kısmıyla sürdürülen etkinlikte öğrenciler için bir de çekiliş gerçekleştirildi. Çekiliş sonucunda üç ayrı uçak biletinin yanı sıra maket uçaklar da İKAF’a katılan genç yeteneklere hediye edildi.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024