ESTÜ-ICI Akademi Programı Kapsamında ICIday Etkinliği Düzenlendi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

ESTÜ-ICI Akademi Programı Kapsamında ICIday Etkinliği Düzenlendi

ESTÜ-ICI Akademi Programı Kapsamında ICIday Etkinliği Düzenlendi
Yayınlama: 17 Mayıs 2023 Çarşamba - 2.630
A+
A-

ESTÜ Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi tarafından ICI Teknoloji ile yürütülen ESTÜ-ICI Akademi kapsamında ICIday etkinliği düzenlendi. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde yer alan ICI Teknoloji yerleşkesinde düzenlenen etkinlik, akademi öğrencileri ve yetkililerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Araş. Gör. Dr. Sayın Özge EROL ve Araş. Gör. Sayın Özlem Başak ÖZKAN’ın yaptığı etkinlik, ICI Teknoloji Kurucu Başkanı Sayın Kenan IŞIK ve ESTÜ Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdür Yardımcı Öğr. Gör. Sayın Nazan GÜL tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başladı. Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerinin, verili bir sorunun çözümüne ilişkin proje takımları oluşturarak çözüm önerileri geliştirdikleri etkinlikte,  öğrenciler dijital yetkinlikler, liderlik, uyum, yenilikçilik, problem çözme, yaratıcılık gibi çok farklı alanlarda da yetkinliklerini sergileme imkânı buldular. 

ESTÜ-ICI Akademi kapsamında düzenlenen ICIday etkinliği katılım sertifikalarının ve hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

'

Gönderen: alfa_turk



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024