Yardımcı Kaynak Kitap Destek Paketi Öğrencilerimizle Buluşuyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Yardımcı Kaynak Kitap Destek Paketi Öğrencilerimizle Buluşuyor

Yardımcı Kaynak Kitap Destek Paketi Öğrencilerimizle Buluşuyor
Yayınlama: 5 Mayıs 2023 Cuma - 2.280
A+
A-

Okullarımızda eğitimlerine devam edip LGS'ye hazırlanan 8. sınıf ve YKS'ye hazırlanan 9,10,11,12. sınıf öğrencilerimize Bakanlığımız tarafından gönderilmiş olan yardımcı kaynak kitapların dağıtımına başlandı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde Eskişehir'de dağıtılacak olan 210.874 yeni yardımcı kaynak kitabı öğrencilerimize ulaştırmaya başladık.

Millî Eğitim Bakanlığımızın eğitim politikaları kapsamında öğrencilerimizin yardımcı kaynak ihtiyacını karşılamak üzere ilimize gönderilen ücretsiz yardımcı kaynak kitap destek paketleri öğrencilerimize dağıtılıyor. Özellikle 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için sınav öncesi büyük katkı sağlayacak yardımcı kaynaklar öğrenci, öğretmen ve velilerimizin yüzünü güldürüyor.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre yaptığı konuşmada; “ LGS'ye hazırlanan 8. sınıf ve YKS'ye hazırlanan 9,10,11,12. sınıf öğrencilerimize Bakanlığımız tarafından gönderilmiş olan yardımcı kaynak kitapların dağıtımına başladık. Eskişehir'de 210.874 yeni yardımcı kaynak kitabı öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Ders ve konu kazanımlarının yanı sıra LGS-YKS'de öğrencilerimize yol gösterici nitelikte olan bu çalışma, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasına da önemli katkı sunmaktadır. Yardımcı kaynakların ücretsiz olarak dağıtılmasıyla velilerimizin sırtındaki büyük bir yükte ortadan kalkmış oldu. Birçok ilke imza atan Bakanlığımız tüm imkanlarını seferber ederek tüm paydaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor” dedi.

'

Gönderen: alfa_turk



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024