Elektrikli otomobiller sektörü değiştirecek - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Elektrikli otomobiller sektörü değiştirecek

Elektrikli otomobiller sektörü değiştirecek
Yayınlama: 9 Ocak 2023 Pazartesi - 1.819
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Teknik Üniversitesi ‘Solar Team’ ekibinin düzenlediği “Oto-Mobil Söyleşisi”ne konuk oldu. Üniversitenin farklı bölümlerinde okuyan öğrenciler ile Eskişehir OSB Teknik Kolejinde eğitim gören öğrencilerin katıldığı etkinlikte ESO Başkanı Kesikbaş, elektrikli araçlara geçişle oluşan sektörel değişiklik hakkında değerlendirmelerde bulunarak, süreç için de mutlaka gençlerin bulunması gerektiğinin altını çizdi.

Gelişen ve dönüşen teknolojide değişimin iyi okumasının zorunlu olduğunu ifade eden Kesikbaş, kişisel gelişimin önemine vurgu yaptı, etkinliğe katılan gençlere tavsiyelerde bulundu.

Söyleşide öğrencilerin sorularını da yanıtlayan ESO Başkanı Kesikbaş daha sonra ESTÜ Solar Team tarafından üretilen ilk elektrikli otomobil ‘Phantom’ ile Eskişehir OSB Teknik Koleji öğrencilerinin elektrikli araç projesini yakından inceledi.

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESTÜ Solar Team Üyeleri Onur Şimşek, Taha Berke Bindere, Begüm Baygıner, Rahmi Mert, Mehmet Hızırer, Selman Mutlu, Yiğit Alp Kavas ve İlber Deniz Ulaş Ceylan’a etkinliğe davetleri ve başarılı çalışmaları için teşekkür etti.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024