Öğrenciler Matematik Koridoru İle Eğlenerek Öğreniyorlar - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Öğrenciler Matematik Koridoru İle Eğlenerek Öğreniyorlar

Öğrenciler Matematik Koridoru İle Eğlenerek Öğreniyorlar
Yayınlama: 4 Ocak 2023 Çarşamba - 1.752
A+
A-

Eskişehir Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen "Okulum 1 İnci" projesi ve Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu Matematik Seferberliği çalışmaları kapsamında okullarımızda Matematik Koridorları oluşturuluyor.

Eskişehir Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen "Okulum 1 İnci" projesi ve Bakanlığımızın başlatmış olduğu Matematik Seferberliği çalışmaları kapsamında okullarımızda Matematik Koridorları oluşturuluyor.

Gerçekleştirilen proje ile matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak hem öğrenimi kolaylaştırılıyor hem de öğrencilerin bu dersi küçük yaştan itibaren sevmeleri sağlanıyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Pervin Töre, Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılmış olan Matematik Seferberliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen "Okulum 1 İnci" projesi kapsamında oluşturulan Matematik Koridorlarının öğrencilerimizin matematiği severek öğrenmeleri açısından son derece önemli bir çalışma olduğunu belirterek, okullarımız bünyesinde kurulmuş olan Matematik Koridorlarının öğrencilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Bu ve benzeri çalışmaların diğer okullarımız bünyelerinde de hayata geçirilerek, daha çok okulumuza, öğrencimize ulaşılmasının sağlanacağını belirtti.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024