Es-İBE Yönetim Kurulu Üyeleri ESTÜ’de Bir Araya Geldi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Es-İBE Yönetim Kurulu Üyeleri ESTÜ’de Bir Araya Geldi

Es-İBE Yönetim Kurulu Üyeleri ESTÜ’de Bir Araya Geldi
Yayınlama: 30 Aralık 2022 Cuma - 1.922
A+
A-

Ülkemizde kurulan ortak merkezlerin beşincisi olma özelliği taşıyan ve Eskişehir Teknik Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ortaklığıyla kurulan Uygulamalı Eğitimde İnsan Bilgisayar Etkileşimi Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezinin (Es-İBE) yönetim ve danışma kurulları üyeleri Eskişehir Teknik Üniversitesinde bir araya geldi. 28 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen yemekli toplantıya Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Hakan DEMİRAL, üç üniversiteden 20 öğretim üyesi ve sektörden danışmanlar da katıldı.

KAYA: Her Türlü İş Birliğine Açığız

Rektör Yardımcısı KAYA, yaptığı konuşmada ESTÜ olarak ortak araştırma merkezine verdikleri öneme vurgu yaptı. Eskişehir’deki üç üniversitenin iş birliği ile örnek bir model olarak çalışmalarını yürüten Araştırma Merkezinin hayata geçireceği projelere ESTÜ olarak desteklerinin devam edeceğini belirten KAYA, bu bağlamda her türlü iş birliğine açık olduklarını dile getirdi. 

Es-İBE Müdürü Doç. Dr. Nilgün ÖZDAMAR ise 2022 yılında gerçekleştirdikleri çalışmalara değinerek, Merkezin 2023 yılına ait hedefleri ve projeleri konusunda bilgi verdi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024