Anadolu Genç Tema Topluluğu’ndan “Umut Yeşertenler Söyleşisi” - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Anadolu Genç Tema Topluluğu’ndan “Umut Yeşertenler Söyleşisi”

Anadolu Genç Tema Topluluğu’ndan “Umut Yeşertenler Söyleşisi”
Yayınlama: 29 Aralık 2022 Perşembe - 1.391
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Genç Tema Topluluğu tarafından düzenlenen “Umut Yeşertenler Söyleşisi”, Kongre Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi. Söyleşiye Anadolu Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi ve TEMA Vakfı Eskişehir İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Gürsel Gür’ün yanı sıra TEMA Vakfı gönüllüleri Murat Durukan ve Özge Bora ile çok sayıda öğretim elemanı öğrenci de katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Gür: “Biz bu topraklarda umut yeşertiyoruz”

TEMA Vakfı’nın kuruluşu, amaçları, faaliyetleri ve genç TEMA üyelerinin faaliyetlerinden söz eden Dr. Öğr. Üyesi Gür Genç şunları söyledi: “Biz bu topraklarda umut yeşertiyoruz. Sizler önünüzdeki ciddi eğitim sürecine ve yoğunluğunuza rağmen tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak bir sivil toplum kuruluşu ile elinizi taşın altına koyarak bu toplum için çok önemli sorumluluklar alıyorsunuz. Bir sorun üzerine savunuculuk yapmış, deneyim elde etmiş, yeni çevreler elde etmiş ve kendinizi iyi hissetmiş oluyorsunuz.”

Bora: “Sürdürülebilirlik ve çevre dostu işler adına güzel bağlantılar kurabilmek istiyoruz”

Eskişehir Orman Okulu Kurucusu olan Özge Bora ise hedefinin doğayla iç içe olan çocuklar yetiştirebilmek olduğunu söyledi. Doğayla bağı bulunan gençlerle temasta bulunabilmenin önemine de dikkat çeken Bora, “Sürdürülebilirlik ve çevre dostu işler adına güzel bağlantılar kurabilmek istiyoruz.” dedi.

Katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla söyleşi sona erdi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024