Hukuk Fakültesinden “Tahkim Alanında Kariyer Nasıl Yapılır?” etkinliği - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Hukuk Fakültesinden “Tahkim Alanında Kariyer Nasıl Yapılır?” etkinliği

Hukuk Fakültesinden “Tahkim Alanında Kariyer Nasıl Yapılır?” etkinliği
Yayınlama: 28 Aralık 2022 Çarşamba - 1.530
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Özel Hukuk Anabilim Dalı tarafından düzenlenen etkinlik Hukuk Fakültesinde Amfi I'de gerçekleştirildi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte konuşmacı olarak ISTAC Genel Sekreteri Av. Yasin Ekmen ve Genç ISTAC Yürütme Kurulu Üyesi Av. Ahmet Nihat Emeksiz yer aldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Milletlerarası Özel Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mesut Aygün, tahkim alanında uzmanlaşmanın önemine vurgu yapmasının ardından konuşmacılara teşekkürlerini sundu.

ISTAC Genel Sekreteri Av. Yasin Ekmen kariyer deneyimlerini ve tahkim alanında uzmanlaşma serüvenini gençlerle paylaştı. Devlet yargılamasının yanı sıra tahkim yargılamasının sağladığı kolaylık ve avantajlardan bahseden Ekmen, gençleri tahkim alanında uzmanlaşmaları için yapmaları gerekenler konusunda bilgilendirdi.

Genç ISTAC Yürütme Kurulu üyesi Av. Ahmet Nihat Emeksiz ise, ISTAC’ın bir birimi olan genç ISTAC’ın yapısı ve faaliyetleri konusunda Hukuk Fakültesi öğrencilerini bilgilendirdi ve Genç ISTAC faaliyetlerine katılmaları için teşvik etti.

Katılımcılar tarafından yapılan konuşmalardan sonra öğrencilerle yapılan soru ve cevapların ardından program sona erdi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024